reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

no wiec wlasnie Magdusiek ja tez sie z nim woze i tez uwazam, ze jest super.
Tez mamy spacerowke do niego, ale on jest pozyczony a ja chce miec wreszcie swoja zabawke ;)

....tylko, te 4 kolka sa wielkie szczegolnie jak jezdzimy do rodzicow, a od kwietnia bedziemy jezdzic w kazdym miesiacu co najmniej 1 raz, tak sie nam ulozyly imprezy, wiec wolalabym miec cos zgrabniejszego do bagarznika.......chociaz moze to nie jest dobra wytyczna bo bagarznik i tak mamy ogromny.......hhhmmm nie wiem

reklama
Orzech - my mamy jeden samochód bardzo duży i nie ma problemu, ale mój jest mniejszy i niestety jak jadę sama z Natalią to musze na momenmt włożenia wózka i wyjęcia go złozyć siedzenia tylne - nie całkiem tylko tak kawałek poluzować. Przyzwyczaiłam się, w sumie to pewnie niedługo kupimy oprócz tego parasolkę j=i będe miała dwa wózki - na wyjścia moim samochodem parasolkę, a nmormalnie ten, który mam. no chyba, że mi spacerówka nie podpasuje ;)

oj Doxa powie, powie ;)
Syla asortymentu brak, bedzie po 3 marca, ale głównie zamówione sztuki + coś nowego. ostał się: 1 błękitny i 1 zielony.
Ceny podnoszą.
Doxa się gotuje. ;D

Magdusiek te nasze wozki sa wlasciwie fajne, ale te ze skretna osia albo kolkiem przednim sa jednak latwiejsze w prowadzeniu - przyznac trzeba.
Ja poczytalam dokladnie co jest w necie i czekam na Doxe :laugh:

Doxa na mutsy zdecydowana. Opisze dokładniej, ale chce wybadać spacerówki, bo co siedzisko, to jakaś niespodzianka, dzisiaj nowy guzik odkryła, o którym Pani nawet nie wiedziała. :laugh:

Małgoś, a Ty nie możesz tego pana znajomego z Calineczki podpytać o zmianę cen? ...bo to kicha by była i wypadałoby juz teraz zamówić zanim to pozmieniają.

Kochane, co ja Wam będę mówić! Mutsy to Mutsy!
No więc tak wg nas (mnie i mojego męża) stelaż najlepszy na rynku! Prowadzi się superancko, oś skrętna - rewelacja, ja jakoś nie umiem skręcać wózkami ze skrętną przednią osią, a tutaj nie ma problemu! Składa się prawie jednym ruchem, bez wysiłku! Koła chyba największe na rynku, o ile ktoś potrzebuje wózka terenowego ;) ... no i ten wygląd - najładniejszy wózek ze wszystkich (moim zdaniem oczywiście ;))

I teraz siedzisko spacerówki ... otóż z każdą kolekcją Mutsy coś tam modyfikuje ... wychodzi na to, że warto obejrzeć dokładnie spacerówkę w kolorze w którym chce się kupić, a nie wybrac go z próbnika ... ja dzisiaj oglądałam 4 różne siedziska, w różnych kolorach i były drobne różnice!

Reasumując mój mężuś już jest zdecydowany ... więc chyba i ja się poddałam z wyszukiwaniem ;)

hej...no Doxa to wyczerpujacy komentarz :)
a na jaki kolor Wy sie zdecydowaliscie??

wczoraj czytalam sporo o wozkach i jednak tez mi sie mutsy podoba, ale musze pojezdzic nim, wiec trzeba isc do sklepu....sprawdze tez ceny tutaj ;)

reklama
Do góry