reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
no to super! bo ja chce wlasnie zeby byl miekki
To on taki jest. Ja też tak szukałam np dla mnie stokke który mi się cholernie podoba jest tak sztywny że nie wsadzilabym tam dziecka chyba że po galerii:p barletta ma 2 ustawienia miękkie jest takie jak dawniej wozek na pasku bujasz 1 palcem i drugie twardsze :) ja w nim dalej usypiam córkę przez dzień i zajmuje mi to góra 10 min:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

To on taki jest. Ja też tak szukałam np dla mnie stokke który mi się cholernie podoba jest tak sztywny że nie wsadzilabym tam dziecka chyba że po galerii:p barletta ma 2 ustawienia miękkie jest takie jak dawniej wozek na pasku bujasz 1 palcem i drugie twardsze :) ja w nim dalej usypiam córkę przez dzień i zajmuje mi to góra 10 min:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
wiem, ze ma regulowane, teraz prawie kazdy ma regulowane to jest fajne :)

Nasz cybex tez już dotarł:))
1471623011-oqdgoh.jpeg
1471623023-kn455h.jpeg

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry