reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

Joshi a powiem Ci jeszcze ze spacerowka i wersja z nosidlem praktycznie nie rozni sie w obu wozkach [emoji4] pokazalabym Wam na zdjeciu ale maz tak popakowal spacerowke ze nie śmiem tego ruszyc [emoji23]

W baby merc tez jest podnoszone to cos pod glowka. Koleczka tez sa wypinane. Naprawde jest komfort przewożenia, nie to co w moich starych wozkach. Ja nawet nie wiedzialam ze wozek moze byc taki lekki i tak latwo sie prowadzic [emoji23] jestem w szoku od wczoraj. Np moj poprzedni wozek zeby wyniesc na pole to byl nielada wyczyn [emoji23][emoji23] nie wspomne o pakowaniu do auta
Wybaczcie ze tak ciagle o tym pisze ale strasznie sie ciesze [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
no porownujac stare wozki to masakra jaka jest roznica z tymi nowymi :)

reklama
no bo jak ja barlette wybieralam to tez patrzylam zeby sie az tak nie brudzila :-p
No mnie uratowalo w tym wozku to ze wszystko montowane jest na zamek blyskawiczny wiec I sciaganie do prania latwe. Wstawki z eko skory przy pałąku na raczki.co pozwala po prostu zmyc mokra szmatka I czarny material przy spacerowke na nozki.
Inaczej mimo iz zakochalam sie od pierwszego wejrzenia nie zdecydowalabym sie.
Ale facet pokazal nam jak latwo sie wszystko sciaga a i maz wiedzial ze tego typu wozki mnie po prostu czaruja [emoji7] wiec mowil ze mam brac taki jaki mi sie marzy bo to nasza dzidzia ostatnia. Wiec mam pozwolenie aby szalec przy wyprawce [emoji23][emoji23][emoji23] Oby tylko mnie nie ponioslo [emoji41] I oby tego moj nie zalowal [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

W moim tez jest wszystko sciagane do prania [emoji4]

Tylko zdjecia mi nie wyszly takie ladne i nie widac wspanialosci wozka [emoji23]

Sliczny masz wozek, naprawde, ale ja mam jeszcze dwie córy ktore beda gonic wokol wozka i go ciapac i nawet eco skora by nie pomogla, a po drugie dla nas niestety za drogi [emoji17]

Kochana u mnie chlopaki juz duze.
Filip raczej lapac za wozek nie bedzie a bedzie chcial nim powozic [emoji23][emoji23][emoji23]
Patryk za to jak on to mowi bedzie bral wozek z malym na branie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mowi ze kolezanki beda chcialy zagladac do wozka I bajera juz Sama bedzie leciec [emoji41][emoji41]

Ja tez podjarana Fura Fabianka.
Dzis go pakuje bo kot czai sie aby sobie tam legowisko zrobic. Ale przez te kilka dni co raz szlam I go ogladalam I jeździłam podjarana po chacie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

No mnie uratowalo w tym wozku to ze wszystko montowane jest na zamek blyskawiczny wiec I sciaganie do prania latwe. Wstawki z eko skory przy pałąku na raczki.co pozwala po prostu zmyc mokra szmatka I czarny material przy spacerowke na nozki.
Inaczej mimo iz zakochalam sie od pierwszego wejrzenia nie zdecydowalabym sie.
Ale facet pokazal nam jak latwo sie wszystko sciaga a i maz wiedzial ze tego typu wozki mnie po prostu czaruja [emoji7] wiec mowil ze mam brac taki jaki mi sie marzy bo to nasza dzidzia ostatnia. Wiec mam pozwolenie aby szalec przy wyprawce [emoji23][emoji23][emoji23] Oby tylko mnie nie ponioslo [emoji41] I oby tego moj nie zalowal [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

i te wozki maja zalete, jedna reka sie prowadzi, kocham tego typu wozeczki :D

Filip raczej lapac za wozek nie bedzie a bedzie chcial nim powozic [emoji23][emoji23][emoji23]
Patryk za to jak on to mowi bedzie bral wozek z malym na branie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mowi ze kolezanki beda chcialy zagladac do wozka I bajera juz Sama bedzie leciec [emoji41][emoji41]

Dzis go pakuje bo kot czai sie aby sobie tam legowisko zrobic. Ale przez te kilka dni co raz szlam I go ogladalam I jeździłam podjarana po chacie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Haha ja tez tak robie [emoji23][emoji23][emoji23] nie moge sie najezdzic [emoji23][emoji7]

No moja córka, 4 latka, akurat jest w tym wieku kiedy brudne raczki wyciera do wszystkiego (sciany, lozka, fotele, ubranka) [emoji17] ciaproczek taki [emoji23]

My trzecie i ostatnie dziecko i mam troche wyrzuty sumienia ze przy dziewczynach to wiecej tych uzywanych rzeczy bylo, teraz przeciez nawet ciuszkow wiekszosc mam nowych, i tak chwilami mysle ze teraz pzresadzam, ale to jest po prostu dlatego ze teraz nas stac na więcej, nie to co kiedys..

a co, niech chlopaki pomagaja :D

No nie moge sie napodziwiac Twojego wozka. Zaczynam sobie myslec ze moze lepiej jakby z mojego pozyczania wozka nic nie wyszlo?:) mialabym pretekst zeby kupic nowy:)
Ciekawe swoja droga czy synowie mojego meza sie zaiteresuja siostra? jakos na to nie licze...chociaz starszy za kazdym razem jak dzwoni (uczy sie teraz zagranica) pyta jak Zosia. Moze mnie mile zaskocza?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Boski ten twój wózek :) a kosz na zakupy jest ciemny? Ja oglądałem Ostatnio piękne wózki, białe ( na jasny choruje) i niestety producent zrobił piękny jasny wózek i torbę na zakupy ( ta na dole) też dał śnieżno białą. Po jednym spacerze torba będzie uciorana błotem :/ ja mówię, na pewno mężczyźni projektują wózki bo połowa jest mało praktyczna. Koleżanka ma też bardzo jasny i prala go rzadko bo w gruncie rzeczy to gondola i tak się nie brudzi.

Boski ten twój wózek :) a kosz na zakupy jest ciemny? Ja oglądałem Ostatnio piękne wózki, białe ( na jasny choruje) i niestety producent zrobił piękny jasny wózek i torbę na zakupy ( ta na dole) też dał śnieżno białą. Po jednym spacerze torba będzie uciorana błotem :/ ja mówię, na pewno mężczyźni projektują wózki bo połowa jest mało praktyczna. Koleżanka ma też bardzo jasny i prala go rzadko bo w gruncie rzeczy to gondola i tak się nie brudzi.
Kosz na zakupy jest czarny

reklama
Hej
A może wie ktoś coś więcej na temat wózka Recaro citylife? Spodobał mi się a na internecie kompletnie nie ma opinii na jego temat ;/ wiem ze fotelik świetnie wypada w testach ale co do wózka nie wiem nic szczególnie chodzi mi o amortyzacje :) jakby ktoś coś wiedział to będę bardzo wdzięczna :)

Do góry