reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A ja kupiłam Majusi takie oto łóżeczko turystyczne!

Dzikidzik łóżeczko śliczne, a ile za niego daliście i czy ono ma materacyk? W niektórych łóżeczkach są takie zwijane materacyki. I do ilu jest kilogramów. Tez nosimy się z zamiarem kupna łóżeczka turystycznego, bo bedzie nam niebawem potrzebne.
W tej chwili mam na oku jedną aukcję na allegro.​

reklama
Agutko! Dzięki za info. Niestety i do jednego i do drugiego sklepu mam daleko ale może się w poniedziałek wybierzemy to zobaczę.

http://www.allegro.pl/item216655531_chicco_kojec_otwierany_bok_kolka_torba_wys_15zl.html
teraz jest za 153,90 a ja kupiłam za 159 3 dni temu!
jest materacyk taki dość twardy - moim zdaniem trzeba coś tam dołożyć:tak: - bo moja księżna to miętko woli!;-) on jest taki własnie zwijany i na z 3cm:crazy:
Mój siostrzeniec miał kupiony podobny też chicco rok temu i kosztował ponad 300zł!
a co do wagi to niewiem może niedoczytałam, ale napisane jest od 0 do 4lat:happy2:
ja jestem bardzo zadowolona :-) - niewiem jak Majela!:eek:

sliczne lozeczko ja tez dla mojej wikuli chce takie za pare lat:tak::-)
a teraz kupilam jej garnuszek an klocuszek fisher price i zyrafke fisher price z allegro jak juz dojda zabawki to zrobiue malej zdjecie jak sie bawi i wstawie na forum:tak:;-)

Śliczne to łóżko dla kilkulatka. Co do łóżeczka turystycznego to Wiktorek też podobne ma z innej firmy. Jest tam materacyk ale bardzo twardy. Ja dokupiłam zwykły piankowy materac do łóżeczka 120 x 60 i się super sprawdza. Tylko przy wyjazdach jest to kolejny bagaż.

reklama
Do góry