reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Mija,dziekuje. :-D :tak: Bardzo mi milo,ze tak uwazasz. :tak: :-) No,a te rzeczy jakos udaje mi sie upchnac w domku i nawet jest sie gdzie jeszcze poruszac! :szok: :-D :tak: Kolko jest w kartoniku i czeka na wyjazd gdzies nad wode. ;-)

reklama
Agutko - dawaj linka na te kółko bo ja takiego czegoś szukam dla Kamilka nad morze. Ile za to dałaś????

Basia,ja,chyba,juz wszystkie mozliwe kolka na allegro oblukalam. :-p :-D No i te,ktore kupilam,wydaje mi sie najodpowiedniejsze dla Mojej Corci. :-D Pod kazdym wzgledem. :tak: A Kamilkowi proponowalabym to autko - to takie meskie! :-) :tak: :-)

Basia,ja znalazlam tylko czerwone,ale wystarczy,ze sobie wyobrazisz,ze jest niebieskie,no i juz wiesz,jak wyglada. :-D :tak:

http://www.poolcenter.com/images/pooltoys_bi_bocar_lilracerbabyboat.jpg

No,a na allegro sa jeszcze takie (tylko tamto ma fajna ta kierownice :-p)

ŁÓDKA BASENOWA SAMOCHODZIK 2 KOLORY NOWA!!! (206341887) - Aukcje internetowe Allegro

KOŁO SAMOCHODZIK Z BEZPIECZNYM SIEDZENIEM (210598663) - Aukcje internetowe Allegro

Jak Kamilek bedzie mial taka bryke,to wszystkie laski na plazy jego! :tak: :-D

reklama
Agutko - te czerwone autko wydaje mi się inne niż tamte co ja ci pokazałam link ale jest fajowe. Daj mi cały link z danymi :-D

Do góry