reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Też mi się Ramatti podoba ale są cięższe podobno a u nas waga też ma znaczenie i to nie małe. Najbardziej podoba mi się Jane Rebel Pro ale ta cena i to x 2. ::) Jeszcze zobaczę.

reklama
no JAne to z bardzo wysokiej pólki są :D cena koszmarna .. jak dla mnienie do przeskoczenia nieststy :(
a fotelików używanych lepiej nie kupować..

agamamaani! Mogłabyś u siostry zobaczyć ile ten fotelik Ramatti Mars waży?? Nigdzie nie mogę znaleźć. :(

Ja wlasnie skonczylam nakladac pierwsza warstwe farby na lozeczko mojego Dzidziusia i powiem... Zapowiada sie sliiiiiiiiiiczne lozeczko,hihihi. :D :D :D

Margolis pisze:
agamamaani! Mogłabyś u siostry zobaczyć ile ten fotelik Ramatti Mars waży?? Nigdzie nie mogę znaleźć. :(

ok popatrzę i dam znać :D

Agutka.. ja od jutra zabieram sie za skrobanie łóżka dla Frania :D zobaczymy .. tylko ja jakoś w ciemniejszym kolorze chyba będe je malować ale jeszzce nie wybrałam ..

Agamamaani,no to powodzonka! :D No i nie zazdroszcze Ci tego wybierania kolorku,bo z tym naprawde jest problem - taki wielki jest wybor,hihi. ;)
Jak jutro bedzie ladna pogoda,to ja zabieram sie za nakladanko drugiej warstwy. :D

Śliczne te Twoje mebelki,trochę zazdroszczę,ale co tam u mnie tak zwyczajnie będzie ;) chyba,że wygram konkurs na rymowankę o misiu ;D do wygrania estaw wlaśnie mebli dla dzidzi ;D

Nasze maleństwo będzie przed pierwszy rok, moze troszke dłuzej z nami w pokoju wiec nowych mebelkow nie bedziemy dla niej kupować. Łóżeczko juz mamy, regalik na ciuszki, pieluszki i kosmetyki też. Za to dzisiaj zamawiam mebelki do pokoiku Zuzi, sama zrobiłam projekt, wycenili nam go i dzis będę go zamawiać. Ciekawe na kiedy bedzie gotowy, już sie nie moge doczekać momentu kiedy zaczne ukladać na nim rzeczy malej :)

reklama
Nasze maluchy też jakiś czas spędzą z nami w sypialni więc się zastanawiam tylko nad łóżeczkami. Czy lepiej kupić 70x140 czy 60x120. Z jednej strony te większe da sięprzerobić na łóżka później a z drugiej są droższe. Sama nie wiem jak to jeszcze pomieścić. Oj problem.

Do góry