reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

tamten wczesniejszy to firma jedo :)
ale ja teraz zastanawiam sie powaznie nad tymi ponizej, maja dobre opinie, fajny wyglad i sa takie zgrabne, a takie mi sie wlasnie podobaja :) wiecie cos moze na ich temat? Ja na pewno kupie uzywane bo nowe maja za wysokie ceny :)

122547731_7_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-quinny-freestyle-3xl-2w1-.jpgmutsy-transporter-purple_7772.jpgten pierwszy to : QUINNY FREESTYLE, a drugi to : MUTSY TRANSPORTER

Załączniki

• 122547731_7_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-quinny-freestyle-3xl-2w1-.jpg
    122547731_7_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-quinny-freestyle-3xl-2w1-.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 120
  • mutsy-transporter-purple_7772.jpg
    mutsy-transporter-purple_7772.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 123
reklama
tamten wczesniejszy to firma jedo :)
ale ja teraz zastanawiam sie powaznie nad tymi ponizej, maja dobre opinie, fajny wyglad i sa takie zgrabne, a takie mi sie wlasnie podobaja :) wiecie cos moze na ich temat? Ja na pewno kupie uzywane bo nowe maja za wysokie ceny :)
Jeśli chodzi o mutsy trasporter to jest fajny wózek, ale szybko ścierają się koła. Dlatego jak chcesz kupić używany to przede wszystkim obejrzyj koła.

Zobacz załącznik 607211Zobacz załącznik 607212ten pierwszy to : QUINNY FREESTYLE, a drugi to : MUTSY TRANSPORTER[/QUOTE]

Fajna stronka z opiniami. Przyda mi się, bo zastanawiam się jeszcze czy nie kupić czasem wózka przez Internet (czasem się trafiają w dobrych cenach), to wtedy dobrze znać różne opinie.

ja niestety nie znam nikogo kto ma, ale tutaj jest fajna stronka Hartan Wózek VIP XL opinie - bangla.pl , sa tam opinie o wózkach, korzystam z niej teraz jak wybieram wózek dla dzidziusia :)
Dziekuje bardzo!! Wlasnie zaczęłam patrzeć na ten wozek dzieki opiniam, bo jest najlżejszy i najmniejszy na rynku i zarazem mówią ze dobry. Jedynie cena faktycznie jest nie mała( maź mówi ze dla dziecka musi byc najlepszy...ale tu jeszcze czas oczekiwania 10-12 tygodni( szok

Ja na szczescie nie musze szukac lekkiego. Ale jak ktos jest drobny, ma jakies problemy ze zdrowiem/kregoslupem czy musi targac na wysokie pietro wozek to wiadomo ze to bardzo istotne ;-)

Ja mam kilku faworytow ale nie spiesze sie jeszcze z zakupem chociaz za jakies 2 msce trzeba bedzie juz wybrac cos konkretnego. Wozek planujemy kupic tuz po porodzie, bo wczesniej by mi zagracil i tak malutkie mieszkanie.

reklama
Ja na szczescie nie musze szukac lekkiego. Ale jak ktos jest drobny, ma jakies problemy ze zdrowiem/kregoslupem czy musi targac na wysokie pietro wozek to wiadomo ze to bardzo istotne ;-)

Ja mam kilku faworytow ale nie spiesze sie jeszcze z zakupem chociaz za jakies 2 msce trzeba bedzie juz wybrac cos konkretnego. Wozek planujemy kupic tuz po porodzie, bo wczesniej by mi zagracil i tak malutkie mieszkanie.

Tez tak myślałam, jestem w miarę wysportowaną wiec mysle co tam...wybrałam wozek, a koleżanka z rocznym dzieckiem mnie tak okrzyczała ze zaczęłam czytać fora i faktycznie dużo dziewczyn narzeka na ciężkie wózki..no i oczywiście zglupialam( wiec teraz zaczęłam odnowa)

Do góry