reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

Ja gdyby nie mój mąż to też brała bym używany tańszy wózek ale on nie chciał się zgodzic. Chyba nie wie jakie go wydatki czekają przez najbliższe lata.

reklama
Marciątko ja przy pierwszym dziecku kupiłam używany Roan Marita za 400 zł ,albo mniej, już nie pamiętam, i tez Maja się wychowała i jest szczęśliwym dzieciaczkiem :) nie ma co się przejmować, tak jak mówisz przy drugim sobie zaszalejesz :)

Moja ciotka też kupuje używane sprzedaje je później, a Lilka jest najpiękniejszą i najmądrzejszą dziewczynką jaką spotkałam. A ty pewnie masz wyrzuty sumienia takie chore, jak to kobiety w ciąży chciałbyśmy jak najlepiej dla naszych pociech, ale te rzeczy na które my zwracamy uwagę akurat nie mają najmniejszego znaczenia.

choco, nie kupuj bez macania, bo będziesz niezadowolona. Najwazniejsze to czy jest dla was odp. wysoki/niski. Nie znam twoich kryteriów, bo każdy kieruje się innymi. Dla mnie wygląd był ostatni, a jakie kryteria były ważne napisałam wyzej i tym się kierowałam.

reklama
Do góry