reklama
Alicjaaa85
Fanka BB :)
Marciątko ja przy pierwszym dziecku kupiłam używany Roan Marita za 400 zł ,albo mniej, już nie pamiętam, i tez Maja się wychowała i jest szczęśliwym dzieciaczkiem nie ma co się przejmować, tak jak mówisz przy drugim sobie zaszalejesz
natalinaa
Moja ciotka też kupuje używane sprzedaje je później, a Lilka jest najpiękniejszą i najmądrzejszą dziewczynką jaką spotkałam. A ty pewnie masz wyrzuty sumienia takie chore, jak to kobiety w ciąży chciałbyśmy jak najlepiej dla naszych pociech, ale te rzeczy na które my zwracamy uwagę akurat nie mają najmniejszego znaczenia.
chocolatequa
Dziewczyny potrzebuje "wózkowej" pomocy
Wybieram pomiędzy 3 modelami i nie mogę się zdecydować
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3W1 COLETTO MARCELLO NOWOŚĆ!! (4420044472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WÓZEK DZIECIĘCY EXPANDER MONDO 3W1 BLACK LINE (4408830354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
HIT NOWOŚĆ / wózek wielof 3w1 / RIKO NANO ALU TECH (4406719308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
pomóżcie
Wybieram pomiędzy 3 modelami i nie mogę się zdecydować
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3W1 COLETTO MARCELLO NOWOŚĆ!! (4420044472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WÓZEK DZIECIĘCY EXPANDER MONDO 3W1 BLACK LINE (4408830354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
HIT NOWOŚĆ / wózek wielof 3w1 / RIKO NANO ALU TECH (4406719308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
pomóżcie
joani
choco, nie kupuj bez macania, bo będziesz niezadowolona. Najwazniejsze to czy jest dla was odp. wysoki/niski. Nie znam twoich kryteriów, bo każdy kieruje się innymi. Dla mnie wygląd był ostatni, a jakie kryteria były ważne napisałam wyzej i tym się kierowałam.
chocolatequa
Joani wszystkie zostały już przeze mnie porządnie wymacane
Według wymagań praktycznych, nie wizualnych wygrała dwójka, według tych drugich też
Według wymagań praktycznych, nie wizualnych wygrała dwójka, według tych drugich też
chocolatequa
Ha, oczywiscie pomylilam numerki
Wybraliśmy bowiem trojke, kolor malachit
Przepraszam za wprowadzenie w błąd
Wybraliśmy bowiem trojke, kolor malachit
Przepraszam za wprowadzenie w błąd
reklama