reklama
Ja z synkiem miałam polski wózek implast bolder sd pożyczyłam mi go siostra, ten straszy model, gondola duża, stara wersja miała minus w montowaniu na zaczepy, przy nowej to ulepszyli i montuje się go dużo łatwiej. Teraz pewnie znowu go pożyczę, jak dotrwa bo aktualnie jeździ w nim mój bratanek (to już 4 dziecko), nasz maluszek byłby 5 - więc świadczy to chyba o jego solidności,
martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
Dziewczyny a mialyscie dostawke taka do stania dla dziecka? Bo ja chce to kupic a nie wiem czy warto?
MamUśKaaa88
martyna gdybym miała większe dziecko to pewnie bym się pokusiła
co do wózków mam teraz bugaboo cameleon i uwielbiam go (mi zależało na zwrotnym i lekkim wózku), a teraz poszukujemy jakieś podwójnego, ale który może być pojedynczy np. baby jogger city versa albo select, chyba, że jeszcze któras z Was coś poleci?
co do wózków mam teraz bugaboo cameleon i uwielbiam go (mi zależało na zwrotnym i lekkim wózku), a teraz poszukujemy jakieś podwójnego, ale który może być pojedynczy np. baby jogger city versa albo select, chyba, że jeszcze któras z Was coś poleci?
myszkajoasia
my jesteśmy za x landerem x move jest świetny :-)
Alkmena
mama 2007 i 2015
martyna - wydaje mi się, ze 2-3 letnie dziecko jest za małe na tą przystawkę - koleżanka która urodziła niedawno drugiego synka (ma już 2,5 latka) ma podwójny wózek tzw. rok po roku i jest bardzo z niego zadowolona... niestety minus tych wózków to cena...
Ostatnia edycja:
GingerBaby
reklama
MamUśKaaa88
mi się wydaje, że 2,5-3 latek już spokojnie się odnajdzie na tej podstawce...Jakbym miała 2,5 czy 3 latka w momencie jak rodzi mi się drugi maluch już bym nie kupowała wózka podwójnego, bo przecież ile te dziecię jeszcze pojeździ w wózku?
Alkmena a nie wiesz jaki ma ta znajoma podwójny wózek? Bo ja na tym etapie jestem...
GingerBaby widać, ze zakup udany! Super, z głowy macie
Alkmena a nie wiesz jaki ma ta znajoma podwójny wózek? Bo ja na tym etapie jestem...
GingerBaby widać, ze zakup udany! Super, z głowy macie
Podziel się: