reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

Myszkajoasia ja tego implasta chcialam ale wtedy cena prawie 2 tys. Kupilam diverso duzo tanszy i nie zalowalam:)

reklama
Ja z synkiem miałam polski wózek implast bolder sd pożyczyłam mi go siostra, ten straszy model, gondola duża, stara wersja miała minus w montowaniu na zaczepy, przy nowej to ulepszyli i montuje się go dużo łatwiej. Teraz pewnie znowu go pożyczę, jak dotrwa bo aktualnie jeździ w nim mój bratanek (to już 4 dziecko), nasz maluszek byłby 5 - więc świadczy to chyba o jego solidności,

martyna gdybym miała większe dziecko to pewnie bym się pokusiła :)

co do wózków mam teraz bugaboo cameleon i uwielbiam go :) (mi zależało na zwrotnym i lekkim wózku), a teraz poszukujemy jakieś podwójnego, ale który może być pojedynczy np. baby jogger city versa albo select, chyba, że jeszcze któras z Was coś poleci?:)

martyna - wydaje mi się, ze 2-3 letnie dziecko jest za małe na tą przystawkę - koleżanka która urodziła niedawno drugiego synka (ma już 2,5 latka) ma podwójny wózek tzw. rok po roku i jest bardzo z niego zadowolona... niestety minus tych wózków to cena...

Ostatnia edycja:
Alkmena mi sie te przystawki podobaly ale w sumie starszy mial 2,5 i przestal w wozku jezdzic a Kacper mial rok i 2 miechy i sie z wozkiem nie umial zgodzic i sie trzeba bylo na nozki przerzucic :D

Wózek yedo flyn memo limited edyszyn :cool2:wzmocniona tkanina odblaski kolor szary ciemny
fotelik maxi kosi kolor jeans wszystko 2500 20141202_195335.jpg w tle moja kuchnua:-D się wklieilo odwrotnie :eek:

Załączniki

• 20141202_195335.jpg
    20141202_195335.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 149
reklama
mi się wydaje, że 2,5-3 latek już spokojnie się odnajdzie na tej podstawce...Jakbym miała 2,5 czy 3 latka w momencie jak rodzi mi się drugi maluch już bym nie kupowała wózka podwójnego, bo przecież ile te dziecię jeszcze pojeździ w wózku?
Alkmena a nie wiesz jaki ma ta znajoma podwójny wózek?:) Bo ja na tym etapie jestem... :)
GingerBaby widać, ze zakup udany! Super, z głowy macie:)

Do góry