Ja mam x lander xq spacerowka super!! Będę z niej na oewno korzystać ale gondola porażka...opada w dół musiałam ciągle małego podsowac do góry..wiec pewnie za głębokim wózkiem będę się rozglądać. Mamy też Mniejsza spacerowke peg perego która używałam najdłużej
reklama
niobe, moja mura maxi cosi ma teleskopowa raczke, moj maz ma 187 cm wzrostu
gondolka jest dosc spora, moja corka do 7 mies w niej jezdzila, pod koniec robila w niej rozne akrobacje... wiec sila rzeczy musialbysmy na spacerowke sie przerzucic
gondolka jest dosc spora, moja corka do 7 mies w niej jezdzila, pod koniec robila w niej rozne akrobacje... wiec sila rzeczy musialbysmy na spacerowke sie przerzucic
Ja mam wózek Maked Q12 3 w 1. Gondola głęboka i długa, budka jak dla mnie odpowiednia, skrętne pompowane koła, regulowana rączka więc dla wysokich tatusiów super, głęboki kosz na zakupy, duża torba na duperele, spacerówki nie używałam za długo, natomiast fotelik to dla mnie atrapa. Ogólnie byłam zadowolona z wózka, użytkowała go też moja siostra i wrócił do mnie w stanie idealnym więc przy drugim dziecku nie zamierzam kupować innego. 4 lata temu płaciliśmy za niego 1299zł.
martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
A ja sobie wstepnie znalazłam cos takiego
WÓZEK SAFETY SPORTIVE IDEAL WIELOFUNKCYJNY 2W1 (4724637218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
fotelik mamy , niska mała spacerówke mamy tez 3 kołowa quinny
a potrzeba mi czegos z duzymi kołami na wyprawy do lasu do rodziców
WÓZEK SAFETY SPORTIVE IDEAL WIELOFUNKCYJNY 2W1 (4724637218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
martynaxyxymartyna
A ja sobie wstepnie znalazłam cos takiego
myszkajoasia
świetne dwa wózki znalazłam
Implast Bolder SD Ecoline - Wózki głęboko-spacerowe (2w1) - WÓZKI DZIECIĘCE
i
Coletto Marcello+fotelik - Wózki wielofunkcyjne (3w1) - WÓZKI DZIECIĘCE
budżet mamy do 2 tys więc jak byście jakieś fajne wózki za tą cenę zobaczyły to mi napiszcie plissss
Implast Bolder SD Ecoline - Wózki głęboko-spacerowe (2w1) - WÓZKI DZIECIĘCE
i
Coletto Marcello+fotelik - Wózki wielofunkcyjne (3w1) - WÓZKI DZIECIĘCE
budżet mamy do 2 tys więc jak byście jakieś fajne wózki za tą cenę zobaczyły to mi napiszcie plissss
reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Malutkans kolezanka miała roana, dała mi córkę poprowadzić kiedyś i te koła które nie sa skrętne to totalny niewypał. Ja bym nie kupiła
Podziel się: