reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
jak ja na nie patrzyłam to były trochę droższe tako od babyactive a ja chciałam wózek 2w1 do 1000zł. No i w sklepie ten babyactiv jest po 1050zł a tako 1490 zł więc to dlatego :)) zawsze to troszkę mniej nawet jeśli tylko o 100zł to już coś :)) A tak to w sumie nie różnią się niczym poza tym ze Twój tako ma większe przednie koła :))

NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (689092059) - Aukcje internetowe Allegro
QUOTE]
ten też miałam na liście:tak: ale tako mi się bardziej jakoś spodobał...
co nie mówię bo jakbym nie znalazła tych kolorowych tako to wzięłabym matrixa:-p
jak ja na nie patrzyłam to były trochę droższe tako od babyactive a ja chciałam wózek 2w1 do 1000zł. No i w sklepie ten babyactiv jest po 1050zł a tako 1490 zł więc to dlatego :)) zawsze to troszkę mniej nawet jeśli tylko o 100zł to już coś :)) A tak to w sumie nie różnią się niczym poza tym ze Twój tako ma większe przednie koła :))
aha .. czyli tak jak mi sie podoba... bo koła chciałam większe....:-D bo takie malutkie to coś mi się nie bardzo widzą jako w gondoli....
choć te moje są tylko troszkę większe to i tak już coś:tak:
a cena to już kiedyś mówiłam ze u mnie nie gra roli;-)

Wiadomo nie kupie drogi tak do 800 albo 900 bo jak dla mnie to czysta głupota żeby za wózek kupować po 2.000 zł :)
dlaczego uwazasz ze kupowanie wozka za 2tys to glupota??jesli kogos stac na taki wozek i ma ochote sobie taki kupic bo mu sie podoba:szok::szok: to jego wybor a Twoje stwierdzenie obraza takie osoby nie wiem czy zauwazylas??
Też bardzo mi się te buzzy podobały... Spacerówka wygląda super. Ale słyszałam z kilku żródeł, że dzieciakom jest niewygodnie...

a jakie to zrodla twierdza ze dziecia jest w buzzach niewygodnie??dzieci sie skarzyly??Bo ja znam duzo mam co maja buzzy i sa zachwycone i nie uzywaja je pare mcy tylko po ok2lata...a jesli dziecku wozek nie odpowiada to w sumie z kazdym wozekim moze tak byc..poza tym bardzo duzo wozkow jest z takimi siedzeniami jak ma buzz!ja jestem przekonana do tego wozka!ale kazdy ma prawo wyboru:-)

Mają zestawy ze wszystkimi duperelami, nówki kosztowałyby dwa razy więcej. Więc jak za coś, co w sklepie kosztuje 4500-5000 PLN chcą 2500 PLN, to jest to niezla cena.
własnie porównywałam te ceny i u niego np Quinny speedi sx jest np po 1450 a nowy po 1780... mają te same dodatki....
x-lander ma za 1550zł z fotelikiem a nowy jest za 1299bez...
więc uważam że ceni się wysoko....
oczywiście ma co niektóre też tańsze...
ale myślę że ceny są mniej więcej te same.... więc chyba lepiej jakiś nowy na pewniaka i z gwarancją :tak:

dziewczyny widzę że guściki są różne... ale za dużo tu pada słowa "głupota"
dla jednych głupotą jest kolor, dla innych cena.... ale każdy kupuje co chce....
to forum jest po to żeby dyskutować a nie oceniać innych:sorry:

Ostatnia edycja:
dziewczyny widzę że guściki są różne... ale za dłużo tu pada słowa "głupota"
dla jednych głupotą jest kolor, dla innych cena.... ale każdy kupuje co chce....
to forum jest po to żeby dyskutować a nie oceniać innych:sorry:
Zgadzam się w 100%, ujęłaś sedno sprawy. Dziewczyny, przestańcie wypisywać rzeczy typu "według mnie to głupota wydać tyle...; głupie są takie...; to jest głupie". Każdy ma swój gust. Można napisać co się o czymś słyszało, poradzić, odradzić, ale nie chce mi się już czytać o tej wszechobecnej głupocie-i pewnie nie tylko mi-o której przewija się temat od jakichś 2 czy 3 stron.

Ka...M a co do twojego wyboru to wiem o co chodzi bo mam tak samo, tzn. już chyba nikt i nic, za żadne skarby świata nie odwiedzie mnie od tego, żeby kupić mój wymarzony wózek. Ale my kobiety już chyba tak mamy, że jak się na coś uprzemy to klamka zapadła - a już tym bardziej w ciąży :-)

Ostatnia edycja:
zgadzam sie z dziewczynami co do tej " głupoty" po co tak sie obrazac, przeciez tu kazda powinna otrzymac porady i opinie drugich a nie usłyszec ze cos jest głupota... i tak kazda jest inna i wie na co moze sobie pozwolic a na co nie....

Oczywiście! Też się całkowicie zgadzam! Tym bardziej że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:tak::nerd:. Jeśli moje zarobki byłyby na pewnym poziomie, to kupowałabym wiele rzeczy, które dziś uznaję za zbędnę, bądź zbyteczne. Poza tym jak to się ma do głupoty? Głopota to jak ktoś wychodzi z dzieckiem na słońce i nie smaruje filtrem:no::nerd:. A to o czym tu piszemy to rzecz gustu, przekonań i ... nie oszukujmy się - zasobności portfela:tak::-p:cool:

Ka...M a co do twojego wyboru to wiem o co chodzi bo mam tak samo, tzn. już chyba nikt i nic, za żadne skarby świata nie odwiedzie mnie od tego, żeby kupić mój wymarzony wózek. Ale my kobiety już chyba tak mamy, że jak się na coś uprzemy to klamka zapadła - a już tym bardziej w ciąży :-)
oooo tak.....:tak: i klamka zapadła.....:-D
już wiem jaki kolorek kupimy....
jak już będzie zamówiony... wstawię fotkę:-p

reklama
Źródła takie, jak rodzice dzieci, które jeżdżą Buzzach. A co, mało wiarygodne źródło? Szczególnie jak twierdzą to 4 różne osoby? Jak dzieciak ryczy i się wierci w Buzzie, a w innych spacerówkach zasypia, to jest spora szansa, że nie jest mu wygodnie. Chyba, że kolor razi jego zmysł estetyczny, lub nie odpowiadają mu resztki aury pozostawione na wózkach przez ludzi te wózki składające. Taka możliwośc też jest. Chcesz Buzza, kupuj sobie Buzza, wszystkim, jak sądzę, to wisi i powiewa...

LOL
miska jeszcz\e niedawno była prośba o nie obrażanie decyzji innych osób...:tak:
więc chyba Ciebie oddzielnie trzeba poprosić...
jeśli gie-ośka jest zadowolona to niech kupuje.... a co najwyżej będzie jej dziecko jak to twierdzisz"ryczało" ale to jej wybór i jej sprawa...
Ty kupujesz jaki chcesz i nikt tego nie kwestionuje...
a wisieć i powiewać to może flaga na maszczie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry