_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Helena jednak nie bierzesz na obrotowych kółkach???
ja już mam na oku jeden... ale dopiero jak będę pewna na 100% to wkleję....
bo boję się że znów coś mi podpowie żeby zmienić zdanie
gosiaczekkkk powiem Ci tak... najlepiej patrz na to żeby miał możliwość zmiany rączki do kierunku jazdy i przeciw....wiesz chyba o co chodzi??
żeby dzidzai mogła być przodem do ciebie albo również i tyłem...
później żeby dobrze się go prowadziło... czyli z czego sie przekonałam żeby nie miał wszystkich 4 kółek sztywnych (tym bardziej jeśli kupujesz 3w1 i póóźniej będzie Ci miał służyć jako spacerówka) są teraz modne na obrotowych kółkach z możliwością blokady)
no i chyba trzecia rzecz to żeby miał sztywną gondolę ,
a reszta to takie dodatki, że jeden ma dodatki takie a inny takie....
ja wybierałam z serii 3w1 i będzie on miał gondolę, spacerówkę, fotelik i parasolkę...oraz torbę... a reszta to te wszystkie bajery jak moskiteria , i hamulce takie czy takie joła pompowane bo podobno najlepsze ;-)
pokaż może jakie masz woóle typy... to się coś doradzi
ja już mam na oku jeden... ale dopiero jak będę pewna na 100% to wkleję....
bo boję się że znów coś mi podpowie żeby zmienić zdanie
gosiaczekkkk powiem Ci tak... najlepiej patrz na to żeby miał możliwość zmiany rączki do kierunku jazdy i przeciw....wiesz chyba o co chodzi??
żeby dzidzai mogła być przodem do ciebie albo również i tyłem...
później żeby dobrze się go prowadziło... czyli z czego sie przekonałam żeby nie miał wszystkich 4 kółek sztywnych (tym bardziej jeśli kupujesz 3w1 i póóźniej będzie Ci miał służyć jako spacerówka) są teraz modne na obrotowych kółkach z możliwością blokady)
no i chyba trzecia rzecz to żeby miał sztywną gondolę ,
a reszta to takie dodatki, że jeden ma dodatki takie a inny takie....
ja wybierałam z serii 3w1 i będzie on miał gondolę, spacerówkę, fotelik i parasolkę...oraz torbę... a reszta to te wszystkie bajery jak moskiteria , i hamulce takie czy takie joła pompowane bo podobno najlepsze ;-)
pokaż może jakie masz woóle typy... to się coś doradzi