reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziunka no co Ty na wozek za 1500zl mnie nie stac poza tym nie ma az tak drogich questow hehe sama sie zdziwilam ze za taka niska cene sie skonczyl:-) jeszcze tylko organizer na drobiazgi dokupie i bedzie cacy...a ten Twoj cybex boski ma kolorek:-) bardzo mi sie podoba:-)

Katrenki mi chodzi dokladnie o ten model co Ty masz xlr..to ta kolezanka taki chce...u nas kosztuja ok 1200-1300zl...

reklama
no kurde już 3 raz pisze tego posta i za każdym razem mi go zżera grrr

Pochwalę się, ze kupilam wózek (choc nie tak fajny jak Wy macie)
WÓZEK PARASOLKA COTO BABY- RYTHM+PREZENT (1728000242) - Aukcje internetowe Allegro (niebieski)
nie chcialam zbytnio kasy wydawać, bo miał być tylko jako dodatkowy, na wyjazdy i do pksu. Na ulicy jeszcze go wypróbowalam ale po domu jeździ bardzo lekko, nawet z Kuba w środku

Moja mama ma ten wózek, też woziłam w nim Asię i jest bardzo fajny:tak: i prawie bym go kupiła, ale 1) u nas w sklepie się "skończyły",mają być we wrześniu, 2) nie do końca odpowiadały mi kolory 3) Mama wstawiła link do mojego cybexa i oszalałam jak zobaczyłam ten kolor;-) Bo ja wielka fanka fioletowego.
Tylko przy pałąku uważaj, bo mamie pękł tam gdzie się otwiera, z jednej i drugiej strony i oddała pałąk do reklamacji. Nie wiem czy pechowo trafiła, czy to może wina Asi...

Dziunka no co Ty na wozek za 1500zl mnie nie stac poza tym nie ma az tak drogich questow hehe sama sie zdziwilam ze za taka niska cene sie skonczyl:-) jeszcze tylko organizer na drobiazgi dokupie i bedzie cacy...a ten Twoj cybex boski ma kolorek:-) bardzo mi sie podoba:-)

Katrenki mi chodzi dokladnie o ten model co Ty masz xlr..to ta kolezanka taki chce...u nas kosztuja ok 1200-1300zl...

A ten organizer to typowo do maclarena? Bo ja do mojego też bym coś chciała. Daj jakiś link.

o Dziunka pałąka to ja w ogóle nie umiem ogarnąć, jakiś za mały na te rurki i odpina się jakoś, nie wiem, może z czasem obczaję

ja jestem narzekadło :)

na x-landera xa marudziłam a teraz tęsknię za nim (wywieziony do teściów już) bo jazda parasolką po chodnikach w mojej okolicy to jest koszmar jakiś. W moim wózku jak się go rozloży do leżenia nie ma prawie dostepu do kosza - u was też tak jest.
Poszłam dziś na bazarek, Ala spała. Nakupiłam warzyw i wracałam z siatą w jednej ręce i próbowałam pchać ten cholerny wózek drugą - pchanie jedną ręką jak jest w nim dziecko - prawie niewykonalne.

Wzięłabym nosidło Tuli na plecy zamiast wózka, ale dziś było gorąco a poza tym jak Ala w nim uśnie to głowa jej leci na boki, a kapturek już trochę za mały :/

reklama
Agrafka po testowaniu x landera xgo uwazam ,ze to trafiony wybór . Mimo wszystko nie doczepiłabym do niego gondoli (choć jest taka możliwość). U mnie po rozłożeniu jest możliwość dostepu do kosza całe szczescie

Do góry