reklama
katrenki
Fanka BB :)
ja mam maclarena juz od roku i nie narzekam :-)
a nie ucieklo ci tam jedno zero w cenie jak pisalas?
Ostatnia edycja:
ja mam maclarena juz od roku i nie narzekam :-)
nie bo ja kupowalam uzywanego w Anglii:-) dokladnie dalam 31.01 F:-)wysylka za darmo bo kolega mi go w czwartek odbiera...
katrenki
no to super okazja :-) oby sie dobrze sprawowal :-)
katrenki
ja go kupilam ze wzgledu na to, ze podobaly mi sie funkcje i byl leciutki, a pieniazki byly z naszego wesela, na takiej zabawie gdzie goscie placa za to zeby zatanczyc z mlodymi i kto zostanie ostatni jak przestana grac to dostaje flaszke :-) taka tradycyjna zabawa w moich regionach..wiec takim sposobem uzbieralismy 1500zl i moglam przeznaczyc te pieniazki na spacerowke, bo normalnie chyba bylo by mi szkoda :-) w kazdym razie wozek uzywamy bardzo czesto i jeszcze nie bylo z nim problemow :-)
my mamy taki Buy your Maclaren Techno XLR Pushchair Coffee Brown/Powder Pink (2011 Model) reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
jedyne co moge zarzucic tej firmie to, ze powinni popracowac nad wieksza gama kolorow, bo jesli o to chodzi to inne firmy bija ich o glowe....
my mamy taki Buy your Maclaren Techno XLR Pushchair Coffee Brown/Powder Pink (2011 Model) reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
jedyne co moge zarzucic tej firmie to, ze powinni popracowac nad wieksza gama kolorow, bo jesli o to chodzi to inne firmy bija ich o glowe....
u nas tez sa takie zabawy za taniec z panna mloda sie placi tj z panem mlodym...pamietam jak chcialas kupic tego graco symbio ..a powiedz mi czy tych maclarenow co ty masz sa jakies przeceny promocje ze taniej nowe mzna kupic??bo kolezanka bedzie chciala takiego kupic nowego i sie zastanawia czy nie taniej kupic w Uk...ja go kupilam ze wzgledu na to, ze podobaly mi sie funkcje i byl leciutki, a pieniazki byly z naszego wesela, na takiej zabawie gdzie goscie placa za to zeby zatanczyc z mlodymi i kto zostanie ostatni jak przestana grac to dostaje flaszke :-) taka tradycyjna zabawa w moich regionach..wiec takim sposobem uzbieralismy 1500zl i moglam przeznaczyc te pieniazki na spacerowke, bo normalnie chyba bylo by mi szkoda :-) w kazdym razie wozek uzywamy bardzo czesto i jeszcze nie bylo z nim problemow :-)
Gie-oska zabiłaś mnie tą ceną Maclarena a ja też byłam pewna ze Ci zero uciekło. Boski jest.
Katrenki też cudowny Twój wózio. Taki mi się marzy, ale może dla kolejnej fasolki za jakiś czas, jeśli zechce się zagnieździć...
Maclareny są cudne, a kiedyś okropnie mi się nie podobały. U nas jeździ jeden w brązach, a siedzisko jest w romby. Nigdy się napatrzeć nie mogę.
A to nasz cybex:
Po testach drogowych jestem zadowolona, Asia również. Nie mogę się zachwycić łatwością w prowadzeniu (nawet jak jest obładowany to jednym palcem mogę zawrócić) w podjeżdżaniu pod krawężnik, no i najważniejsze - łapię w jedną rękę wózek, na drugą biorę Asię i na 4 piętro bez bólu;-)
Aha i najbardziej podoba mi się to że drugiego takiego nie spotkam;-)
Katrenki też cudowny Twój wózio. Taki mi się marzy, ale może dla kolejnej fasolki za jakiś czas, jeśli zechce się zagnieździć...
Maclareny są cudne, a kiedyś okropnie mi się nie podobały. U nas jeździ jeden w brązach, a siedzisko jest w romby. Nigdy się napatrzeć nie mogę.
A to nasz cybex:
Po testach drogowych jestem zadowolona, Asia również. Nie mogę się zachwycić łatwością w prowadzeniu (nawet jak jest obładowany to jednym palcem mogę zawrócić) w podjeżdżaniu pod krawężnik, no i najważniejsze - łapię w jedną rękę wózek, na drugą biorę Asię i na 4 piętro bez bólu;-)
Aha i najbardziej podoba mi się to że drugiego takiego nie spotkam;-)
katrenki
ach gdyby tylko symbio byl wiekszy byl by moj..... dalej mi sie bardzo podoba, ale czasem trzeba myslec praktycznie, Amelka juz by dawno z niego wyrosla.... niestety...ale prowadzil sie w sklepie bajecznie... ach...
nie wiem po ile chodza teraz w pl, to sa np juz od £129 Maclaren Quest sport Search - Kiddisave The One Stop Baby Shop , zalezy jaki dokladnie model i co do niego daja, ja kupilam tu bo pamietam, ze wyszlo taniej o kilkadziesiat funtow, jeszcze promocja byla w sklepie, musi popatrzec na necie;-)
dziunka fajny kolorek;-) no i Asiula widac, ze zachwycona swoja nowa bryczka :-)
nie wiem po ile chodza teraz w pl, to sa np juz od £129 Maclaren Quest sport Search - Kiddisave The One Stop Baby Shop , zalezy jaki dokladnie model i co do niego daja, ja kupilam tu bo pamietam, ze wyszlo taniej o kilkadziesiat funtow, jeszcze promocja byla w sklepie, musi popatrzec na necie;-)
dziunka fajny kolorek;-) no i Asiula widac, ze zachwycona swoja nowa bryczka :-)
Ostatnia edycja:
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no kurde już 3 raz pisze tego posta i za każdym razem mi go zżera grrr
Pochwalę się, ze kupilam wózek (choc nie tak fajny jak Wy macie)
http://allegro.pl/wozek-parasolka-coto-baby-rythm-prezent-i1728000242.html (niebieski)
nie chcialam zbytnio kasy wydawać, bo miał być tylko jako dodatkowy, na wyjazdy i do pksu. Na ulicy jeszcze go wypróbowalam ale po domu jeździ bardzo lekko, nawet z Kuba w środku
Pochwalę się, ze kupilam wózek (choc nie tak fajny jak Wy macie)
http://allegro.pl/wozek-parasolka-coto-baby-rythm-prezent-i1728000242.html (niebieski)
nie chcialam zbytnio kasy wydawać, bo miał być tylko jako dodatkowy, na wyjazdy i do pksu. Na ulicy jeszcze go wypróbowalam ale po domu jeździ bardzo lekko, nawet z Kuba w środku
Ostatnia edycja:
Podziel się: