reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziunka oprócz tego co Ci kiedyś pokazywałam easygo senso myslałam tez o takim:Wózek Spacerowy EASY GO MILO +OKRYCIE+FOLIA!!! (1721308865) - Aukcje internetowe Allegro

No własnie się nad tym zastanawiałam, ale ten pokrowiec, wygląda jakby przeciąg był w środku;-)

a nie chcesz takiego jak ma Twoja mama? tez spoko no i sprawdzony z 1-szej reki ;p

Nowy Wózek spacerowy Cybex Ruby Parasolka jak VOLO (1731914819) - Aukcje internetowe Allegro

ŚLICZNY I CUDNY ale kto mi tą aukcję wygra???;-)

Maclareny to moje marzenie:tak: ale te ceny....huhuhu....

No to albo Easy Go Senso albo Milo... całkiem o senso zapomniałam.

Mama trochę mnie znięchęcił popsuty pałąk w wózku Mamy, tym bardziej że działał dopóki Asia nie wsiadła do wózka, a potem z niego wyszła...i już był popsuty... niby przy zdejmowaniu pękł, ale kto go tam wie.

Ostatnia edycja:
reklama
Mhm rozumiem Cie co do wózka od mamy - najgorzej jak sie czlowiek do czegos zrazi ;p, chociaz bardzo bardzo ładny jest ten wózek we fiolecie ;))

A co do aukcji zawsze mozna spróbowac z licytacją......

A odnośnie EasyGo to szczerze mówiąc milo za chiny mi sie nie podba, natomiast senso są bardzo ładne. Nawet u mnie jedna mama nim jeździ ze starszakiem ;]

Iza już kiedyś to pokazywała, w życiu bym nie kupiła choćby ze względu na wystawienie dziecka na: począwszy od wiatru, much, kończąc na urazach (np. podczas "stłuczki").

A w Karwi widziałam ojca z dzieckiem w foteliku między kierownicą a siodełkiem. Super patent bo w czasie "stłuczki" dziecko ma ochronę - z przodu jest poducha. Fotelik rower siodełko dziecko NOWOŚĆ - HIT !!! (1617580185) - Aukcje internetowe Allegro

mamy ten fotelik dla Kacpra i moge go polecic:-) maly zadowolony bo wszystko widzi i nawet raz sie zdrzemnal na wycieczce:-)

Dziunka znajoma miala tego ollie i byla zadowolona....co do maclarenow to teraz najlepiej kupowac bo malo ludzi na all siedzi ale nie wiem czy sa jakies fioletowe. ja teraz szukam maclarena questa.

Aga a co nietak z Twoja spacerowka??

Dziunka mi się też bardziej podoba senso niz milo. Co do tego cybexa to o ile dobrze pamietam w nim się oparcie nie rozkłada.

reklama
Pilnuję aukcji na allegro, jak nie wygram tego wózka to się zamorduję:cool: a nie wygram bo licytuję pierwszy raz w życiu. Masakra jakaś:baffled: za 20 minut koniec, trzymajcie kciuki!

Do góry