reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

jak dla mnie 3....:tak:
ten pierwszy.. nie wiem kto to wymyślił:-p dziecko mi zaśnie ja je opuszczę żeby pospało i jak nawywiewie , budka oddzielnie i doczepiona do rączki zamiast do oparcia:sorry2:
drugo wygląda tak zwyczajnie....:sorry2:
a 3 nie dość że wygląda na solidny to jeszcze ma ładne kolorki:-D:tak:

reklama
mi się ten 3 najbardziej podoba ,wygląda dość solidnie , a dwa pierwsze nie wiem po tym jak moja koleżanka zgubiła kółko to bym już takiego nie kupiła ,zresztą u mnie takie małe kółka to tylko w lecie a i tak nie wszędzie się da nimi jeździć ;)

mi się ten 3 najbardziej podoba ,wygląda dość solidnie , a dwa pierwsze nie wiem po tym jak moja koleżanka zgubiła kółko to bym już takiego nie kupiła ,zresztą u mnie takie małe kółka to tylko w lecie a i tak nie wszędzie się da nimi jeździć ;)
Kolko odpadlo no to chyba jakas lipa a przeciesz tak malo nie kosztuje.
chyba wybiore ten 3

Dzieki dziewczyny za odp

laseczki zmieniłam w BUZZIE siedzisko na to XL no i jest różnica wózeczek jest teraz głębszy:-):-) małemu jest na pewno wygodniej:tak::tak:

w ogóle chciałam napisać że naoglądałam się w Jastarni maclarenów (co 2-ga spacerówa to maclaren był) i może wózeczek taki zwyczajny ale wygodny mi się wydaje i chyba taki sobie zakupie... (tylko kasy nazbieram) a przekonuje mnie przede wszystkim ta dożywotnia gwarancja i te wkładki co sobie można dokupować i zmieniać:-):-)
ach no i oczywiście fakt że potem można go spokojnie opchnąć dalej:tak::tak:

laseczki zmieniłam w BUZZIE siedzisko na to XL no i jest różnica wózeczek jest teraz głębszy:-):-) małemu jest na pewno wygodniej:tak::tak:

w ogóle chciałam napisać że naoglądałam się w Jastarni maclarenów (co 2-ga spacerówa to maclaren był) i może wózeczek taki zwyczajny ale wygodny mi się wydaje i chyba taki sobie zakupie... (tylko kasy nazbieram) a przekonuje mnie przede wszystkim ta dożywotnia gwarancja i te wkładki co sobie można dokupować i zmieniać:-):-)
ach no i oczywiście fakt że potem można go spokojnie opchnąć dalej:tak::tak:

Aga szybko przeszalas na to siedzisko xl:-)a co w tym mniejszym juz bylo kiepsko??co do macow ja kiedys sie zarzekalam ze nie kupie bo sa obrzydliwe i oklepane...a teraz co chce maca hehe tylko ze ja chce questa z limitowanej edycji...a Ty jakiego chcesz??nowka/czy uzywany??kiedy planujesz kupic??

Aga szybko przeszalas na to siedzisko xl:-)a co w tym mniejszym juz bylo kiepsko??co do macow ja kiedys sie zarzekalam ze nie kupie bo sa obrzydliwe i oklepane...a teraz co chce maca hehe tylko ze ja chce questa z limitowanej edycji...a Ty jakiego chcesz??nowka/czy uzywany??kiedy planujesz kupic??

wiesz musiałam to piankowe wyprać po wakacjach bo było strasznie upaćkane a że wózek jeden posiadam to założyłam to XL no i je już zostawię bo mały ma w nim lepiej :-)
co do maclarena to podoba mi się taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Champagne (1108213868) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
Nowe wózki Maclaren XT Warszawa czarne (1101559897) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
SPACERÓWKA MACLAREN QUEST SPORT 2010 OD RĘKI (1128041898) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Kiwi Lime (1108214252) - Aukcje internetowe Allegro

generalnie to taka zwykła spacerówa ale wiesz mi się strasznie te kółka podobają :):):):)
no i ta gwarancja

co do nowego czy używanego to generalnie musiał by być ten wózek (o używanym mówię) o ponad połowę tańszy żebym kupiła- takie mam zboczenie małe :):):):)

wiesz musiałam to piankowe wyprać po wakacjach bo było strasznie upaćkane a że wózek jeden posiadam to założyłam to XL no i je już zostawię bo mały ma w nim lepiej :-)
co do maclarena to podoba mi się taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Champagne (1108213868) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
Nowe wózki Maclaren XT Warszawa czarne (1101559897) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
SPACERÓWKA MACLAREN QUEST SPORT 2010 OD RĘKI (1128041898) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Kiwi Lime (1108214252) - Aukcje internetowe Allegro

generalnie to taka zwykła spacerówa ale wiesz mi się strasznie te kółka podobają :):):):)
no i ta gwarancja

co do nowego czy używanego to generalnie musiał by być ten wózek (o używanym mówię) o ponad połowę tańszy żebym kupiła- takie mam zboczenie małe :):):):)

widze ze dalas same prawie questy hehe ja tez chce questa:-)kiedy planujeszz akupu jeszcze w tym roku??

reklama
Do góry