reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziewczyny pisalam juz na watku zakupowym ale ten w sumie faktyczni bardziej pasuje.... za pieniazki z chrztu chcialabym kupic malej jakas fajna spacerowke....bardzo podoba mi sie ta Wózek Spacerówka SYMBIO- GRACO 4 części !!! (1043502818) - Aukcje internetowe Allegro. ale zastanawiam sie czy macie moze jakis opinie?
fajna ta spacdróweczka..:tak: dzisiaj właśnie widziałam podobną i powiem szczerze że ładnie się prezentuje.... a aki kolorek wybrałaś??
jak znajdę gdzieś tą co widziąłam to dam linka....
napewno wiem że to ył Quinny :-p

faktycznie bardzo podobne sa i ladne kolorki ma ale ja bym chciala zeby chociaz prowizoryczny koszyk byl jak w tamtym no i jednak troche tanszy bo juz za 1290zl a na ebayu widzialam nawet za £250

faktycznie bardzo podobne sa i ladne kolorki ma ale ja bym chciala zeby chociaz prowizoryczny koszyk byl jak w tamtym no i jednak troche tanszy bo juz za 1290zl a na ebayu widzialam nawet za £250
wiesz ja wzięłam link 1 z brzegu, pewnie jakbyś poszperła to może jeszcze tańszy będzie:tak:
a co do koszyka sę nie przyglądałam ale z tego c pamiętam to ta kobieta cona spacerze była to miała chyb torbę tylko przy rączce przyczepioną:tak:

wiesz ja wzięłam link 1 z brzegu, pewnie jakbyś poszperła to może jeszcze tańszy będzie:tak:
a co do koszyka sę nie przyglądałam ale z tego c pamiętam to ta kobieta cona spacerze była to miała chyb torbę tylko przy rączce przyczepioną:tak:
no to tu tez torbe mozna dokupic, taki jakby plecaczek....ale ja i tak chcialabym koszyk....czesto ide na miasto po chlebek czy male zakupy i taki koszyk bardzo sie przyda, a w torbe ciezej juz upchac....

reklama
ta spacerówka co ja widziałam to :
Quinny buzz 4 - spacerówka Wózki >> Spacerowe **********

Ten wozek jest strasznie popularny na wyspach, jest podobno wygodny ale ciezki, na tej stronie pisza ''niska waga: 15,7 kg'' czyli jaka jest wysoka waga wozka? 30kg? Moj wozek w domu (w Szocji) wazy 14 kg i jest straasznie ciezki, cale szczescie mieszkamy na parterze, bo inaczej musialby stac na klatce:( ale za to ma pompowane kola, jest wysoki i sie super prowadzi.
Teraz w Polsce kupilismy lekka spacerowke Zooper Twist (7,6 kg), latwo sie sklada, ma super budke naciagana do samej barierki (w razie mzawki czy silnego slonca bedzie jak znalazl:), mozna go rozlozyc do pozycji lezacej (co dla mnie bylo strasznie wazne) no i super kolorek sliwkowy:) jak bede miala malej foteczki to wstawie:) tutaj link

eSklep FARTLANDIA

Do góry