reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

royanna - a chcesz nówke, czy używke?

klaudzia - przymierzam sie do lekkiej spacerówki :-) ale z buzza jestem baardzo adowolona :-) dzis wspaniae woził zakupy :/ bo Gaja oczywiscie szybko przesiadła sie do chusty ..
a jak nowy bedziesz kkupowac to taki sam, czy juz sie "nabuzzowałas"?

Iza jaka chcesz lekka spacerowke??moj buzz idzie do serwisu ale jakos nie umiem go sprzedac...za bardzo go "kocham"hehe poza tym kupilam juz nastepny wozio i mam dwa...a planuje na jesien jeszcze jeden lekka spacerowke:-)

hmmm ja słyszałam o gracco nie za pochlebne decyzje

Zgadzam sie z Aga Royanko nie kupuj graco ja mialam i jest to nedzny wozek mimo ze cieszy sie duza popularnoscia...

reklama
Iza jaka chcesz lekka spacerowke??moj buzz idzie do serwisu ale jakos nie umiem go sprzedac...za bardzo go "kocham"hehe poza tym kupilam juz nastepny wozio i mam dwa...a planuje na jesien jeszcze jeden lekka spacerowke:-)

jeszcze nie wiem jaką.. pewnie trójkołówkę jakąś.. purpurową :-) a co sie stało buzowi? i jaki masz wozio? widze, ze u Cuebie wózie mnożą się prawie tak jak u mnie chusty :-D

Royana - nie nadeptujemy na nia i naprawde sie wygodnie prowadzi. A po małych kostkach to powiem szczerze ze roznie, jak jest bardzo nierowno to czasem telepie ale nie bardzo, ale to chyba kazdy wozek telepie na mniejszych i plastikowych kolkach. Mnie tylko denerwuje parking taki z kostki z dziurami, no ale tam to moją "terenuwą" na pompowanych kolach ciezko przejechac.

Royana - nie nadeptujemy na nia i naprawde sie wygodnie prowadzi. A po małych kostkach to powiem szczerze ze roznie, jak jest bardzo nierowno to czasem telepie ale nie bardzo, ale to chyba kazdy wozek telepie na mniejszych i plastikowych kolkach. Mnie tylko denerwuje parking taki z kostki z dziurami, no ale tam to moją "terenuwą" na pompowanych kolach ciezko przejechac.
Dziekiza odp :)
Mnie sie podoba ten wozek w kolorze bezowym. Po kostkach z dziurami nie bede jezdzic choc po nierownych choddnikach i kraweznikach tak :( Musze obejrzec go na zywo :) Wlasnie zastanawiam sie co z moja terenowa zrobic...dduzo miejsca zajmuje(stelaz+gonddola+spacerowka)i najlepiej byloby sie pozbyc wtedy. Sasiadka mojej mamy zastanawia sie czy nie odkupic(chce za 100zl, to calkiem niezle jak na 3.5letni wozek, nie?)ale ja sie zastanawiam czy nie zostawic na zime...bo jednak duze kola pompowane na snieg sa iddealne...Mam czas aby sie zastanowic...

jeszcze nie wiem jaką.. pewnie trójkołówkę jakąś.. purpurową :-) a co sie stało buzowi? i jaki masz wozio? widze, ze u Cuebie wózie mnożą się prawie tak jak u mnie chusty :-D
Iza buzz tak:-)
* z raczka trzeba sie naszarpac aby ja wyciagnac
* SAM!! odpadl mi ten plastikowy zaczep ktory trzyma stelaz zeby sie nie rozlozyl
* kiepsko bardzo sie sklada i rozklada
i takie tam...licze ze wymienia mi na nowy:-):-p:-p:-p

a teraz mam taki

Uploaded with ImageShack.us
nie mam co sie porownywac z Toba w iloscie wozkow do Twoich chust hehe:-)

Iza buzz tak:-)
* z raczka trzeba sie naszarpac aby ja wyciagnac
* SAM!! odpadl mi ten plastikowy zaczep ktory trzyma stelaz zeby sie nie rozlozyl
* kiepsko bardzo sie sklada i rozklada
i takie tam...licze ze wymienia mi na nowy:-):-p:-p:-p
a teraz mam taki
nie mam co sie porownywac z Toba w iloscie wozkow do Twoich chust hehe:-)
Gosia super wózeczek :-) ile waży?? no i dzieciaczki na zdjęciu też superaśne :-)

Aga wozek wazy 9,2kg wiec do najlzejszych nie nalezy ale super sie prowadzi:-)niestety duzo lepiej niz buzz:-(nawet z 15kg Majka w srodku:-)

Dziewczyny chce kupic wozek spaceowy, koniecznie z mozliwoscia montowania siedziska przodem i tylem. Ogladalam quinny buzz i coneco v3 i spodobaly mi sie. Czy mozecie napisac opinie o tych wozkach?? Jestescie zadowolone??

reklama
Dziewczyny chce kupic wozek spaceowy, koniecznie z mozliwoscia montowania siedziska przodem i tylem. Ogladalam quinny buzz i coneco v3 i spodobaly mi sie. Czy mozecie napisac opinie o tych wozkach?? Jestescie zadowolone??

ja mam buzza ale nie wiem czy Ci go moge polecic??ja niejestem z niego nestety zadowolona:-(

Do góry