reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek spacerowy

ciekawostka

Zaciekawiona BB
Cześć
Potrzebuje porady napewno są tu osoby , które potrafią doradzić :)
Poszukuje wozka spacerowego dla swojego malca . Z gondoli już dawno wyrósl ale jeszcze go gnieżdze bo nie mamy wyboru ..
Na ten moment mamy spacerowke z wozka 2w1 ( roan bass soft ) jak sadzam tam synka wydaje mi sie ze jest dla niego za duzo .
Szukam spacerowki z malym siedziskiem,ktora mozna jezdzic przodem i tylem.
kompletnie sie nie znam tez nie mam czasu żeby z malcem jeździć szukać ,wybierać,przymierzać wolalabym cos konkretnego z polecenia ,ze moglabym znalezc model jechac ,sprawdzic.
Synek ma pol roczku, wazy prawie 9 kg
Sam jeszcze nie siada ,ale siedzi stabilnie z podparciem.
Spacerowka nie musi byc lekka , mała wazne zeby byla wygodna i nadawala sie na nasze Polskie drogi jak i rownież do lasu. No i przede wszystkim zeby jezdzila po sniegu bo nie zawsze drogi sa odsniezone a teraz nadchodzi sezon zimowy.
Z gory dziekuje za odpowiedz :)

reklama
Tak na poczatek bedzie jezdzic w pozycji pól lezacej.
Jak go wsadzadzam do tej spacerowki co mamy to obok moglabym posadzic jeszcze jednego takiego malca.
Czasem na spacerze widze ,ze kobiety woza mniejsze dziecko od mojego ( pod wzgledem dlugosci ) i spacerowka tez wyglada na mniejsza.

Tak na poczatek bedzie jezdzic w pozycji pól lezacej.
Jak go wsadzadzam do tej spacerowki co mamy to obok moglabym posadzic jeszcze jednego takiego malca.
Czasem na spacerze widze ,ze kobiety woza mniejsze dziecko od mojego ( pod wzgledem dlugosci ) i spacerowka tez wyglada na mniejsza.
Poczekaj, kupisz sobie spacerowke na wiosnę :)

Tylko jak do wiosny przetrwac
Jest bardzo ciekawy świata w gondoli jezdzac nie jest to dla niego juz przyjemnosc nogi mu wystaja ponad bude
A widzialam w necie takie wkladki grube moze to by zaradzilo jakos na ta spacerowke co mamy .

Tylko jak do wiosny przetrwac
Jest bardzo ciekawy świata w gondoli jezdzac nie jest to dla niego juz przyjemnosc nogi mu wystaja ponad bude
A widzialam w necie takie wkladki grube moze to by zaradzilo jakos na ta spacerowke co mamy .
Normalnie :) wkladasz dziecko na polleżaco do spacerówki, zapinasz pasami, dociagasz na maxa i masz. Będzie zima, więc pewnie wleci Wam tam zimowy śpiworek, to tez zajmie miejsce, a dziecko w takiej pozycji nie bardzo ma się jak zsuwać. Ja mojemu podkladalam walek z koca pod pupę jak mial pasy za wysoko, ale my jak przeskoczylismy na spacerówkę to on wazyl z 7kg max.
CIęzko mi uwierzyć w to, ze macie aż tak wielką spacerówkę :D

reklama
Tak spiworek mamy. I w tym tez jest nadzieja :)
wlasnie tez tak myslalam zeby podlozyc mu cos pod pupe ale obawialam sie że to moze mu zaszkodzic przy dluzszych spacerach bo póki co pogada dopisuje i korzystamy .
Dziekuje za rade jutro wyprobujemy .
No nie wiem wydaje mi sie duza hehe
Szukalam tez gondoli ciut wiekszej od tradycyjnych no i wlasnie ten wózek taka gondole posiada ( spodziewalismy sie duzego dziecka :D )
Wrzucam link żebyś mogla okiem rzucic na ta spacerowke

Do góry