reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózek spacerowy

ciekawostka

Zaciekawiona BB
Cześć
Potrzebuje porady napewno są tu osoby , które potrafią doradzić :)
Poszukuje wozka spacerowego dla swojego malca . Z gondoli już dawno wyrósl ale jeszcze go gnieżdze bo nie mamy wyboru ..
Na ten moment mamy spacerowke z wozka 2w1 ( roan bass soft ) jak sadzam tam synka wydaje mi sie ze jest dla niego za duzo .
Szukam spacerowki z malym siedziskiem,ktora mozna jezdzic przodem i tylem.
kompletnie sie nie znam tez nie mam czasu żeby z malcem jeździć szukać ,wybierać,przymierzać wolalabym cos konkretnego z polecenia ,ze moglabym znalezc model jechac ,sprawdzic.
Synek ma pol roczku, wazy prawie 9 kg
Sam jeszcze nie siada ,ale siedzi stabilnie z podparciem.
Spacerowka nie musi byc lekka , mała wazne zeby byla wygodna i nadawala sie na nasze Polskie drogi jak i rownież do lasu. No i przede wszystkim zeby jezdzila po sniegu bo nie zawsze drogi sa odsniezone a teraz nadchodzi sezon zimowy.
Z gory dziekuje za odpowiedz :)

reklama
Tak na poczatek bedzie jezdzic w pozycji pól lezacej.
Jak go wsadzadzam do tej spacerowki co mamy to obok moglabym posadzic jeszcze jednego takiego malca.
Czasem na spacerze widze ,ze kobiety woza mniejsze dziecko od mojego ( pod wzgledem dlugosci ) i spacerowka tez wyglada na mniejsza.

Tak na poczatek bedzie jezdzic w pozycji pól lezacej.
Jak go wsadzadzam do tej spacerowki co mamy to obok moglabym posadzic jeszcze jednego takiego malca.
Czasem na spacerze widze ,ze kobiety woza mniejsze dziecko od mojego ( pod wzgledem dlugosci ) i spacerowka tez wyglada na mniejsza.
Poczekaj, kupisz sobie spacerowke na wiosnę :)

Tylko jak do wiosny przetrwac
Jest bardzo ciekawy świata w gondoli jezdzac nie jest to dla niego juz przyjemnosc nogi mu wystaja ponad bude
A widzialam w necie takie wkladki grube moze to by zaradzilo jakos na ta spacerowke co mamy .

Tylko jak do wiosny przetrwac
Jest bardzo ciekawy świata w gondoli jezdzac nie jest to dla niego juz przyjemnosc nogi mu wystaja ponad bude
A widzialam w necie takie wkladki grube moze to by zaradzilo jakos na ta spacerowke co mamy .
Normalnie :) wkladasz dziecko na polleżaco do spacerówki, zapinasz pasami, dociagasz na maxa i masz. Będzie zima, więc pewnie wleci Wam tam zimowy śpiworek, to tez zajmie miejsce, a dziecko w takiej pozycji nie bardzo ma się jak zsuwać. Ja mojemu podkladalam walek z koca pod pupę jak mial pasy za wysoko, ale my jak przeskoczylismy na spacerówkę to on wazyl z 7kg max.
CIęzko mi uwierzyć w to, ze macie aż tak wielką spacerówkę :D

reklama
Tak spiworek mamy. I w tym tez jest nadzieja :)
wlasnie tez tak myslalam zeby podlozyc mu cos pod pupe ale obawialam sie że to moze mu zaszkodzic przy dluzszych spacerach bo póki co pogada dopisuje i korzystamy .
Dziekuje za rade jutro wyprobujemy .
No nie wiem wydaje mi sie duza hehe
Szukalam tez gondoli ciut wiekszej od tradycyjnych no i wlasnie ten wózek taka gondole posiada ( spodziewalismy sie duzego dziecka :D )
Wrzucam link żebyś mogla okiem rzucic na ta spacerowke

Do góry