reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek spacerowy terenowy- polećcie

Ewwson

Fanka BB :)
Hej, stoimy przed wyborem spacerówki o dobrej amortyzacji, najlepiej z 3 kółkami, do jazdy po każdym terenie, z przedłużanym daszkiem UV, no i żeby nie kosztował tyle co nasz ideał, czyli Thule 😁 Może macie sprawdzone terenówki tańszych marek?

reklama
Popieram. Mamy ten sam. Użytkujemy 1.5 roku i nie zmienię za nic
My 3 lata, mieszkamy obok lasu. Opony łyse, dziecko dawno ponad 15 kg 🙈 a podobno w nowszych modelach coraz lepsza amortyzacja. Duża spacerówka, gondola super. Masa gadżetów. Dla mnie bajer.

My 3 lata, mieszkamy obok lasu. Opony łyse, dziecko dawno ponad 15 kg 🙈 a podobno w nowszych modelach coraz lepsza amortyzacja. Duża spacerówka, gondola super. Masa gadżetów. Dla mnie bajer.
U nas od początku minimum 10kg na pokładzie, aktualnie 18-20kg i nic się nie dzieje. Buldog francuski jeździ w koszyku na dole :p. My mieszkamy w mieście, krzywe i dziurawe chodniki nam nie straszne :p. Jeździliśmy nim po plaży, w dolinkach, lasach itd. nigdy nas nie zawiódł

reklama
To ja polecę Camarello (podajże Sevilla, ale to chyba stary model). Kupilismy nowy 6 lat temu, jeździła córka, później syn, oddaliśmy znajomym i ich syn też jeździ. Ja robiłam naprawdę sporo kilometrów codziennie, ale po średnio wymagającym terenie. Był z nami w górach (dolina Kościeliska, dolina Chocholowka), w lasach bardzo często. Wózek z tego co wiem, to poza smarowaniem nie miał nigdy żadnej awarii. Amortyzacja mega i pompowane koła.
Ale nie wiem, jak to wygląda teraz. My kupowaliśmy dawno, dawno temu za 1200 zł.

Do góry