reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek jaki wybrac????

A ja nic nie widze ??? wogole kompletnie nic nawet iksa :( Maniu

Gaga za to twoj wozek otworzylam i podoba mi sie :) Gaga powiedz, czemu nas opuscilas???

reklama
Martuśka ja nie nadążam za waszymi pogaduchami :) podczytuje was ale nie nadążam, co nadrobię to znowu mam braki :)

Juz widze wozek Mani, superowy :)

Gaga teraz juz mniej piszemy, to moze sie dolaczysz:) zawsze dobry i jedne post na jakis czas ;)

Ja mysle, ze juz kilka dziewczyn nie nadaza i pisze mimo, ze nie wie co bylo wczesniej. wazne jak chce uzyskac odpowiedz na jakies pytanie, to wtey musi poczytac to co odpowiedzieli :) o nic zachecam tak czy inaczej :p

Cześć Dziewczyny.

Jestem mamą sierpniową, ale zaglądam do Was czasami.
I mam pytanie do Mani, ile kosztuje taki wózeczek u Was, bo ja mam bliźniaki i przydało by mi się coś takiego, ale w Polsce raczej nie ma takich. A ciekawa jestem jak u Was przedstawia się cena takiego wózka. Z góry dziękuję.

MArta15 ten wozek kosztuje $140 chyab nie tak zle ..wczoraj wedrowalsmy i na prawde super ..zwrotny i leciutki z maludy spokojnie podziwialy okolice
zaraz wkleje link sklepu w ktorym kupilismy sa tam tez inne duo wiec moze cos Ci wpadnie w oko ;)

Mania wozio super, dobrze rozwiazany ze jeden bobo za drugim siedzi bo to napewno wygodniejsze niz taka szeroka kolumbryna. A jaki jest przydzial miejsc? Kto z ´przodu a kto z tylu siedzi ?? ;D

reklama
Do góry