reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek jaki wybrac????

reklama
lilka ja widziałam ten wózeczek u nas i też miałam go zakupić ale znalazłam detima i kupiliśmy, jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona
http://www.deltim.com.pl/kazoo.html

a to nasze fotki
15dw3.jpg

12xn2.jpg

Gaga fajny wozek i fajana mama :) Gdzie Ty mieszkasz w Krakowie, bo jakies te tereny wydaja mi sie znajome ::)
A coreczke Twoja cos slabo widac z buzki, ale pannica wyrosla juz, ze ho ho :laugh:

Gaga wiem, ze w Krakowie :laugh: Pytalam gdzie w Krakowie ;D
Juz kiedys pisalysmy o tym i pamietam wlasnie, ze Ty Krakowianka ;)
Ja urodzilam sie w Krakowie, ale pochodze ze Skawiny :)

No to kto wie, moze kiedys zrobimy spotkanie w czworke :laugh: bo jeszcze Ania.g sdo nas napewno dolaczy. Ona tez z Krakowa
A tak zeby nie odbiegac za bardzo od tematu, bo to jak tak zboczylam :police: to powiem Wam, ze ja wozka chyba nie kupie :p Bedzie Alek jezdzil w swoim od urodzenia czyli takim wielofunkcyjnym. Dobrze sie prowadzi i tylko na spacery wychodzimy, dalej jezdzimy juz samochodem ;)

Gaga a gdzie w Skawinei masz rodzinke? ;D

oj nie wiem jaka to ulica, ale niedaleko cmentarza, Kościuszki ??? Piłsudzkiego ??? oj nie wiem dokłądnie, znajomą mam w każdym razie na osiedlu słonecznym :)

reklama
Jak jedna z przyleglych do cmentarza to albo Krakowska, albo Popieluszki (ja wlasnie tam mieszkalam) albo Korabnicka. No ale to nie wazne tak bardzo, pytalam z ciekawosci ;)
A na Slonecznej to moj maz mieszkal :laugh:

Do góry