reklama
Maxime
Fanka BB :)
Ja mam Muuvo Quick. Muszę przyznać że jest lekki, łatwo się składa do kompaktowych rozmiarów. Moje dziecko akurat gondole nie za bardzo akceptuję ale spacerówka to hit, można ją rozłożyć na płasko i wozić dziecko przodem lub tyłem do siebie. Jedyną wadę jaką zauważyłam to torba którą jeśli powiesisz na rączce to się obija o wózek i jest to bardzo niepraktyczne. Cena też przystępna generalnie jestem zadowolona
Ja też chcę jakiś wózek kupić, myślę o xlandarze movie, ktoś coś o nim może powiedzieć?
Mamaminionka
Mam spacerówkę X-lander xpulse i jestem mega zadowolona. Wózek jest bardzo lekki i zwrotny. Jedyne co, to niebardzo nadaje się na trudne tereny, np. do lasu. Jeździ ok, ale bierzcie pod uwagę jakimi trasami będziecie chodzić. Jeśli tylko chodniki, to koła nie mają znaczenia. Jeśli lasy, łąki i jakieś piaszczyste drogi, to koniecznie duże i pompowane koła.
Kaamilaaa
Ja mam bebetto TorinoCzy któraś z Was ma bebetto lub Baby active?
Paulina Ban
Zaangażowana w BB
Ja na razie wybrałam Cybex Balios S Lux w kolorze Soho Grey ze srebrną ramą Byłam już pomacać, pojeździć, spełnia moje oczekiwania
Tez nad nim myślimy i jak spoczko ten wózeczek?
reklama
bleucoco
Na żywo baaardzo spoczko Cudny, elegancki, prosty, lekki i super się prowadzi No i duża gondola i pojemny koszTez nad nim myślimy i jak spoczko ten wózeczek?