reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja mam delti Amelis ale wersje basic,
My z mężem poważnie zastanawiamy się nad tym wózkiem,oglądaliśmy go już wielokrotnie na wiele sposobów i z naszych spostrzeżeń:
-ładny i zwrotny
-obszerna gondola z funkcją bujaka
-spory kosz i dołączona do wózka torba
-siedzisko montowane przodem lub tyłem do rodzica ALE spotkałam się z opinią jednej z uzytkowniczek ze dzieciaczek jadąc przodem do niej ma tendencję do zjeżdżalnia ze spacerówki- wzięłam to pod uwagę przy moich testach i wydaje się to mało prawdopodobne aczkolwiek gdyby się jednak zdarzyło to wózek ma możliwość regulacji amortyzatora,i wtedy siedzisko jest na pewno płaskie
-pompowane koła,lekko się prowadzi,testowalam go na specjalnej sciezce
-tapicerkę można zdjąć do żywego i wyprać
-łatwo się składa
Widziałam tez sporo tych wózków na ulicach,cena też jest w porządku, do tego fajna gwarancja.
Osobiście biorę go poważnie pod uwagę, rozważam tez Baby Design Husky.
Może jest tu jakas mama uzytkujaca Amelisa?
-ładny i zwrotny
-obszerna gondola z funkcją bujaka
-spory kosz i dołączona do wózka torba
-siedzisko montowane przodem lub tyłem do rodzica ALE spotkałam się z opinią jednej z uzytkowniczek ze dzieciaczek jadąc przodem do niej ma tendencję do zjeżdżalnia ze spacerówki- wzięłam to pod uwagę przy moich testach i wydaje się to mało prawdopodobne aczkolwiek gdyby się jednak zdarzyło to wózek ma możliwość regulacji amortyzatora,i wtedy siedzisko jest na pewno płaskie
-pompowane koła,lekko się prowadzi,testowalam go na specjalnej sciezce
-tapicerkę można zdjąć do żywego i wyprać
-łatwo się składa
Widziałam tez sporo tych wózków na ulicach,cena też jest w porządku, do tego fajna gwarancja.
Osobiście biorę go poważnie pod uwagę, rozważam tez Baby Design Husky.
Może jest tu jakas mama uzytkujaca Amelisa?
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja już swojego użytkuje ponad rok i rzeczywiście dziecko na początku zjezdzalo w spacerowe, ale teraz już nie. I nie wiem czy to jest kwestią tego, ze jest większy i się lepiej w wózku utrzymuje czy kwestia tego materiału w środku. On jest dość śliski i może z czasem się wyrobil i już się dziecko dupką nie ślizga. Jeżeli ti kwestia materiału to na początku taka wkładka z minky rozwiazalaby sprawę. Potem już jest ok.
Mój synek ma aktualnie 4,5 miesiąca i od początku użytkuje Amelisa Pro (średnio 7km dziennie). Jestem bardzo z niego zadowolona. Jest zwrotny i zwinny. Syn ostatnio bardzo chętnie ogląda świat wokół i sceptycznie wsadziłam go do spacerówki, którą od samego początku spisałam na straty (to moje drugie dziecko, córka w spacerowce od wóżka 3 w 1 wyglądała jak nieszczęście z racji niedopasowanych pasów). Jakiez było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam ze pasy są dopasowane i dziecko nie zjeżdża :-) ja osobiście mogę polecić :-) ale wiadomo ze każdy ma inny gust :-)
reklama
u mnie same bebetto i anexy a adamexow malo poki coTeż podobał mi się Adamex , lecz Anex jeszcze bardziej ale na szczęście wybór wózków jest duży i każdy coś wybirze. U mnie jeździ dużo Adamexów a ja chciałam coś innego