reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózek dziecięcy

reklama
dziękuję ❤️ a ile czekaliście na wózek? Bo czytałam że długo się czekaliście
My zamawialiśmy jak byl przestój w produkcji bo nie ruszyli z wersja 2.0. Ale jakoś niedługo po naszym zamówieniu zaczęli produkcję i w sumie ok miesiąca zeszło. Z tego co nam w sklepie kowali robią partie kolorami, im popularniejsze tym prawdopodobnie szybciej będzie.

My zamawialiśmy jak byl przestój w produkcji bo nie ruszyli z wersja 2.0. Ale jakoś niedługo po naszym zamówieniu zaczęli produkcję i w sumie ok miesiąca zeszło. Z tego co nam w sklepie kowali robią partie kolorami, im popularniejsze tym prawdopodobnie szybciej będzie.
Oki dziękuję bardzo ❤️❤️❤️

Nie, akurat Bassa, ale oba sprawdzałam w sklepie i były podobne pod kątem amortyzacji. Aczkolwiek wg chłopa w sklepie Bass niby trochę lepszy (choć ja tego nie czułam, ale na starego bajera podziałała i wybraliśmy Bass). To było pod koniec 2022 roku, także wtedy to nie wiem, który to był dokładnie numer najnowszy, ale to pewnie można sprawdzić.
a masz ivi czy ivi 2.0? Czy ten inny model?

Nie, akurat Bassa, ale oba sprawdzałam w sklepie i były podobne pod kątem amortyzacji. Aczkolwiek wg chłopa w sklepie Bass niby trochę lepszy (choć ja tego nie czułam, ale na starego bajera podziałała i wybraliśmy Bass). To było pod koniec 2022 roku, także wtedy to nie wiem, który to był dokładnie numer najnowszy, ale to pewnie można sprawdzić.
To ivi na pewno 1, 2.0 wyszedł w zeszłym roku

My mamy Baby Design Husky XL (teraz to chyba Espiro Husky XL). Ciezki, stabilny, jezdze nim po blocie, po lesie oraz chodnikach i daje radę. Z wad jest ciężki i zajmuje caly bagaznik

Też chciałam venicci, podobal mi się baaaardzo, ale w sklepie miałam możliwość wypróbowania spacerówki np. z 10kg workiem, tak żebym miała odczucie jak to będzie z dzieckiem. No i venicci nie prowadził się zbyt lekko. Porównywałam go z espiro miloo, który pod względem wyglądu też jest bardzo ładny. Ostatecznie wybraliśmy espiro miloo. Po chodnikach, zwłaszcza nowych, prowadził się ok. Po tych starszych, brukowanych itd. już ciężej. Ogólnie design super (fajne kolory), ruchoma rączka, duży kosz, w zestawie uchwyt na kubek, śpiworek, adaptery podwyższające położenie gondoli. Po ponad roku użytkowania mechanizm w rączce się popsuł i zeszła skóra z rączki. Zgłosiliśmy usterki w sklepie, wysłali kuriera, wymienili całą raczke na nową i w ciągu 2 dni mieliśmy wozek z powrotem. Kolor materiału na koszu wyblakł, a wozek rzadko stał na słońcu.
Znajomi dużo podróżują i spacerują, używają thule i sobie chwalą.

reklama
dziękuję bardzo 😊

Do góry