reklama
megaczka
Fanka BB :)
Witajcie
Ja sobie bardzo chwalilam mutsy ale cena rzeczywiscie jest wysoka, tylko ze ja wiedzialm ze chce miec wiecej niz jedno dziecko wiec patrzalam na wygode i komfort jazdy w kazdych warunkach Bylam z niego bardzo zadowolona
Spacerowka jest bardzo wygodna rozklada sie do lezenia budke mozna sciagac montowac siedzisko przodem i tylem, nawet palg w spacerowce sie sciaga
dzieki Paula za opinie, tez mi sie podoba czerwony kolorek :-). A twoja coreczka super w nim wyglada!!
nie jestem przekonana do tego stelaza UrbanRider, jesli zdecyduje sie na wozeczek Mutsy to wybiore stelaz 4Rider ze skretnymi przednimi kolami. tez mysle o tym zeby wozeczek posluzyl jeszcze kolejnemu dziecku
Megaczka moja mlodsza siostra mial ten stelaz o ktorym piszesz i tez byla z niego bardzo zadowolona byla tylko niezadowolona ze spacerowki z samego siedziska bo kupila sobie piekny turkusowy kolor i strasznie jej wyblakl ten kolor na sloncu
megaczka
no teraz to juz koniecznie musze ten wozeczek obejrzec i przymierzyc do bagaznika :-)
mama farmerka
i fasolki
Witam
Już długo śledzę ten wątek ale tak jakoś nie miałam okazji napisać. Mój pierwszy wózeczek który miałam to był Deltim Voyager 005. Niby wszystko w porządku: duże pompowane koła, przekładana rączka ... ale waga 18 kg to jednak za dużo odkąd mieszkamy na 3 pietrze bez windy. Teraz zastanawiam się poważnie nad Implastem Pulse lub Clipper. Może któraś miała do czynienia z Pulsem bo niestety Clipper dopiero od czerwca w sprzedaży.
pozdrawiam
Już długo śledzę ten wątek ale tak jakoś nie miałam okazji napisać. Mój pierwszy wózeczek który miałam to był Deltim Voyager 005. Niby wszystko w porządku: duże pompowane koła, przekładana rączka ... ale waga 18 kg to jednak za dużo odkąd mieszkamy na 3 pietrze bez windy. Teraz zastanawiam się poważnie nad Implastem Pulse lub Clipper. Może któraś miała do czynienia z Pulsem bo niestety Clipper dopiero od czerwca w sprzedaży.
pozdrawiam
_karincia_
My byliśmy dzis w sklepie i dokładnie obejrzeliśmy sobie X landerka :-)
Teraz jestem juz pewna że kupujemy właśnie jego
Teraz jestem juz pewna że kupujemy właśnie jego
_karincia_
Ja chcę XA :-)a który model landera??
wilwia
Witam.A do mnie doszedl wozeczekZdecydowalismy sie na brevi ovo-mam nadzieje,ze bedziemy zadowoleni.Pozdrowionka
_karincia_
Dziewczyny jakie Wy kupujecie komody bo ja juz pier..... ca dostaję w poszukiwaniach
Nie chcę takiej z przewijakiem, tylko normalną i to taka żeby była pojemna.
Chcę żeby miała i szuflady i szafki/ę :-)
Nie chcę takiej z przewijakiem, tylko normalną i to taka żeby była pojemna.
Chcę żeby miała i szuflady i szafki/ę :-)
reklama
MALINKA2109
Oj ja to bym chciała komodę ale nie mam jej gdzie wstawić...w pokoju mamy mało miejsca.Może jak już mały będzie miał swój pokój to wtedy.
Podziel się: