reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
No Malinka wlasnie chyba go jednak wezme i to wlasnie z fotelikiem:-)Ten ostatni kolorek jest super

Dziewczyny, wózki KOMEKO są super! Moja siostra miała taki i była z niego bardzo zadowolona. Dziecko miało dużo miejsca, spacerówka rozkładała się do leżenia, folia przeciwdeszczowa, moskitiera, przekładana i regulowana rączka, duże pompowane koła itd, itd... Super! Gdyby nie to, że jest trochę zbyt ciężki do wnoszenia na 3 piętro, to z pewnością nie szukałabym innego tylko wzięła od niej. Teraz stoi u moich rodziców, więc nie będę musiała wozić swojego wózka jak będziemy do nich jechali:-)

Kinia dziekuje, dla mnie nie musi byc lekki bo ja mieszkam na dole:-):-)Teraz juz nie mam wyjscia kupie go i koniec. Tani, ladny, funkconalny coz wiecej szukac

dzieki bo wybor jest tak duzy ze glowa boli, wybrac naprawde trudno a jak ktos gdzies mial wyprobowany to zawsze latwiej

reklama
Do góry