reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Dominiczka, super zakupki. Wiadać,że kojec Zosi pasuje:). A wózek taki zgrabniutki-bardzo fajny.
Kurcze tez bym się już chciała do spaceróki przeprowadzić,ale x-lander nie rozglada się na płasko czy prawie płasko,a Nati jescze nie siada, więc się boję. Nie chce zeby była potem jakaś krzywa:);-). Cóż poczekam. A swoją drogą to słyszałąm duzo zlych opinii o spacerókach x-landera. Chyba jedynym plusem bedą te duze pompowane,zwrotne koła..Ale gondola jest ok,chociaż gdyby NAti była większym dzieckiem to by się juz tam nie mieściła...

reklama
Natt my mieliśmy x-landera, znaczy jeszcze go mamy ze wzglądu na fotelik, no i Zosia przesiadła się do spacerówki zaraz po świętach bożego narodzenia wiec była jeszcze malutka i krzywa chyba nie jest :-) aczkolwiek wiele rzeczy mnie w spacerówce x-landera denerwowało i musiałam szybko zmienić no i teraz jestem przeszczesliwa:-D

aczkolwiek wiele rzeczy mnie w spacerówce x-landera denerwowało i musiałam szybko zmienić no i teraz jestem przeszczesliwa:-D
To znaczy jakich??
Bo ja mam X landera :-)
Co prawda na razie jeszcze jeździmy w gondoli i jestem baaardzo zadowolona ale niedługo trzeba będzie się przesiąść do spacerówki więc chciałabym wiedziec czego się spodziewać :baffled:

Dominiczka, super zakupki. Wiadać,że kojec Zosi pasuje:). A wózek taki zgrabniutki-bardzo fajny.
Kurcze tez bym się już chciała do spaceróki przeprowadzić,ale x-lander nie rozglada się na płasko czy prawie płasko,a Nati jescze nie siada, więc się boję. Nie chce zeby była potem jakaś krzywa:);-). Cóż poczekam. A swoją drogą to słyszałąm duzo zlych opinii o spacerókach x-landera. Chyba jedynym plusem bedą te duze pompowane,zwrotne koła..Ale gondola jest ok,chociaż gdyby NAti była większym dzieckiem to by się juz tam nie mieściła...

Ja też mam x-landera. Tydzień temu przesiadłyśmy się do spacerówki choć Hania też jeszcze nie siedzi. Marudziła już w gondoli, no bo już zrobiła się za ciasna. Czy to źle? Myślę, że nic jej się nie stanie...
Jak na razie jesteśmy zadowoleni z tego wózka. Działa bez zarzutów, ale później trzeba będzie kupić jeszcze wózek typu parasola... ale to później.

To znaczy jakich??
Bo ja mam X landera :-)
Co prawda na razie jeszcze jeździmy w gondoli i jestem baaardzo zadowolona ale niedługo trzeba będzie się przesiąść do spacerówki więc chciałabym wiedziec czego się spodziewać :baffled:

To znaczy wkurza mnie w tym wózku, że nie widze małej, czyli że nie ma możliwości zamontowania spacerówki przodem do mamy, kiedyś myślałam że to nie jest aż tak ważne, ale myślałam że mała dłużej w gondoli pojeżdzi....
denerwuje mnie regulacja oparcia...no ja to musze normalnie kucać i włazić pod wózek żeby podnieść oparcie razem z małą...no i całkiem na prosto się nie podnosi, ale gdzieś czytałam że coś trzeba spruć i będzie ok ale co i jak to nie wiem dokładnie...
ochraniacz na nóżki...no nie wiem kto to wymyślił....niby fajnie bo składa sie ze spodu i góry, ale ten spód wcale nie jest ocieplony(zresztą w ogóle w porównaniu z tym z mojej inglesiny to tcały ochraniacz to kawałek materiału)...i te przypięcia zeby się nie zsuwał to tragedia, nie wiem może tylko u mnie tak jest ale ja(i większosć kto się do tego dobierał)mam straszne z tym problemy...
no i waga i wymiary po złożeniu...zajmował większość bagaznika(mamy toyotę corollę heachback)...
ale żeby nie było....jak Zosia jeżdziła w gondoli byłam bardzo zadowolona.

a ja w końcu zdecydowałam sie i zamówilam wczoraj małej krzesełko do karmienia,tylko jak na razie mamy kłopot z kolorem bo chyba w firmie sami daltoniści pracuja i sami niewiedza co wystawiaja,na razie spokojnie poczekam i zobaczymy

Hehe! to mnie uspokoiłyście dziewczyny z tymi przesiadkami do spacerówek. Może i ja zaryzykuje. Niby Nati się jeszcze mieści,ale denerwuje się już bo chce oglądać na spacerku tez inne rzeczy niż niebo:):)

A co do spacerówki x-landera to włąśnie o takich jej wadach jej słyszałąm jak juz tu wspomniałyście oraz jeszcze to ,ze ten pałąk z przodu jest na jakiejs durnej wysokosci i przeszkadza to ponoć dziecku...No zobaczymy najwyzej poszukamy czegos innego. A co do miejsca w bagażniku z wóżkiem to faktycznie tragedia. Kobylasty ten x-lander! No mówię chyba tylko te koła go ratują i fajna gondola,bo generalnie z niej jestem zadowolona.

reklama
Do góry