reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Worek PREZENTÓW ... !!!

Madziallenka

Optymistyczna
Dziewczynki dawno mnie tu nie było.... straaaaaaaasznie przepraszam Was kochane!
Nie mam wogóle wogóle czasuuuuuuuuuuuu! RATUNKU!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może stworzymy sobie taki worek z pomysłami na prezenty dla maluszków i nie tylko...., bo mi troszke wena siada... !!!:confused::confused::confused:

reklama
ja mam ogromna ochote nabyc taki duzy dom dla lalek :tak: wiecie co widac poszczegolne pokoiki i sie do tego dokupuje mebelki, ludziki, akcesoria :-)

dla siebie chcialabym narty zjazdowki :zawstydzona/y: i caly ekwipunek :tak:

a my pod choinke kubali chcemy PROMOCJA!!! Fisher Price ZEBRA - SKOCZEK - RODEO (493034738) - Aukcje internetowe Allegro
i tak jak kasirka kuba tez ma manie na punkcie budowania domkow namiotow i tezjakis namiocik tyle ze z tych tanszych nie z tych drogich fischer price
NAMIOT - DOMEK podwójny z tunelem DUŻY (3) /FV/ (485694720) - Aukcje internetowe Allegro

od rodzicow moich wiem ze dostanie garaż na auta i pudło klocków

tescia kazalam kupic tablice TABLICA 2w1 magnetyczna kredowa + mazak ZiAndrzej (485619996) - Aukcje internetowe Allegro

od pradziadkow jakies auta duze z klockami z tego co wiem

na mikołaja dzisiaj jade kupic mu takie duże auto , co wydaje dziweki rozne , światełka itp

mktosia gdybym miala córcie to tez bym kupila taki domek , pamietam jak ja w dziecinstwie dostalama z siostra taki wielki domek rodzice przywiezli z niemiec i zawsze u mnie wszystkie kolezanki byly i sie bawilyy

ja juz zakupilam Igorkowi prezenty...na mikolajki dostanie odkurzacz PYŁEK wiec moze nareszcie bede mogla spokojnie posprzatac..............a pod choinke konika na biegunach z melodyjkami w uchu..................moj m odstanioe aparat sony &a mi sie mazy jakas fajne bizuteria...dawno nie dostalam kolczyków albo jakiś wisiorek do lancuszka

Fajowe te namioty.... Faktycznie mała często woła aby jej jakis domek budować. I nie wiele miejsca zajmuje po złożeniu.... :tak:
Ja tez bym chciała narty i cały ekwipuek ..... najlepiej....;-):-) Święty Mikołaju.......:tak:

fajne te prezenty my w sumie tez juz kupilismy zaraz sie pochwale:tak:
mlodamamuisu Emilka taka zebra na roczek dostala:tak:super sprawa chociaz juz chyba na nia za duza,jak skacze to martwie sie ze do piwnicy wpadnie:szok::-D
od mojej siorki:

a* INTERAKTYWNY KOTEK # chodzi miauczy #INTERKOBO (484478691) - Aukcje internetowe Allegro
od moich rodzicow konika na biegunach,w Biedronce byly za 139 zeta:tak:a od nas myToys.de - LITTLE PEOPLE Zoo Geschenkset inkl. Bonuspack von Fisher Price
Emilka uwielbia zabawki z tej seri:tak:

a na Mikolaja

Załączniki

• 1472458-2-l.jpg
    1472458-2-l.jpg
    72,2 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Kasirka, Mloda_m namioty super n i ze maja tunele to dopiero frajda :-) chcialabym taki namiot dla Nikodemka ale gdzie ja go dam :sorry:
Szminka fajny ten kotek :tak:
No a zebra skoczek fajna ale znajac moje dziecko to by sie zabardzo chyba nie zainteresowal.

Ja bym chciala taki parking 3 poziomowy z autkami wydaje mi sie ze Niki by sie cieszyl i majstrowal :-)

Smart wlasnie tez sie tak nad tym odkurzaczem pylkiem zastanawiam i jesczze widzialam takie kosiarki ;-)

No a dla siebie to bym chciala niewiem moze jakis perfumik a zreszt aobojetne co a i ksiazki jakies polskie.:tak:

Do góry