reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wolno bije serce dziecka

Przykro mi kochana. Z doświadczenia powiem, że skoro i tak robią zabieg, to nie zgodziłabym się na tabletki, jaa miałam sam zabieg i po kilku godzinach byłam w domku, bez krwawienia i bolesnych skurczy.
Trzymaj się ciepło 😘
Też bym tak chciała, że a udało zajść Ci w ciążę ponownie?

reklama
19:10, chyba że wyniki bety będą jednoznaczne - tzn spadnie to sobie odpuszczę i pójdę w pon na kontrolę i po skierowanie do szpitala.
Czytałam twój wątek, masz spora betę i ona w tych okolicach już spada, więc beta się nie sugeruje tylko czekaj na wizytę.

reklama
My staliśmy się o dziecko półtora roku i boję się że nie uda mi się zająć znowu, udało się po lekach na stymulację i zastrzyku na pęknięcie
To różnie z tym bywa. Ja zawsze zachodziłam bez problemu od razu a po ostatnim lyzeczkowaniu nagle problemy z za cienkim endometrium i tak musiałam.brac duphaston żeby w ogóle zajść. Teraz może się okazać że zajdziesz od razu. Kolezanka 9lat się starała, w koncu leczenie przynioslo skutki i udało im się. Zaraz po porodzie zaszła znowu bez leków, wspomagania etc. Była w ciężkim szoku. Teraz ma 2ke rok po roku.

Do góry