Miałam tak w poprzedniej straconej ciąży . Serduszko biło 2 tygodnie, cały czas za wolno i wzrost zarodka się zatrzymał. 2 tygodnie później na USG był już pusty pecherzyk ciążowy .W 9 (8+1)
reklama
Karolina133
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jestem załamana, jestem po wizycie i serduszko już nie bije, ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu, dzisiaj z OM 8+5 a na usg 5+5jeszcze mniejszy niż tydzień temu 6 +3. W czwartek idę na łyżeczkowanie, chce mieć to już za sobą
linka90
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro mam nadzieje, ze same tabletki pomogą i się oczyścisz. Ja niestety po łyżeczkowaniach miałam problem z endometrium i gdybym wcześniej więcej wiedziała na ten temat to raczej bym się zdecydowała na same tabletki (o ile by było to możliwe).Dziewczyny jestem załamana, jestem po wizycie i serduszko już nie bije, ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu, dzisiaj z OM 8+5 a na usg 5+5jeszcze mniejszy niż tydzień temu 6 +3. W czwartek idę na łyżeczkowanie, chce mieć to już za sobą
Miałam to w grudniu. Trzymaj się.Dziewczyny jestem załamana, jestem po wizycie i serduszko już nie bije, ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu, dzisiaj z OM 8+5 a na usg 5+5jeszcze mniejszy niż tydzień temu 6 +3. W czwartek idę na łyżeczkowanie, chce mieć to już za sobą
Karolina133
Zaangażowana w BB
Starasz się dalej o dziecko czy odpuściłaś?Miałam to w grudniu. Trzymaj się.
Karolina133
Zaangażowana w BB
Mi powiedziała moja pani doktor żeby przyjść rano na czczo, dostanę jakieś tabletki a potem łyżeczkowanieStrasznie mi przykro mam nadzieje, ze same tabletki pomogą i się oczyścisz. Ja niestety po łyżeczkowaniach miałam problem z endometrium i gdybym wcześniej więcej wiedziała na ten temat to raczej bym się zdecydowała na same tabletki (o ile by było to możliwe).
Jestem w ciąży, ale znowu wygląda na to że zarodek przestał się rozwijać . Dziś powtarzałam betę I czekam na wynik a na 19:10 Mam umówione USG żeby to potwierdzić . Mam 2ke dzieci, nie wiem co się teraz dzieje...Starasz się dalej o dziecko czy odpuściłaś?
Dostaniesz tabletki poronne zapewne żeby się szyjka sama otworzyła.Mi powiedziała moja pani doktor żeby przyjść rano na czczo, dostanę jakieś tabletki a potem łyżeczkowanie
G
gość _199
Gość
Przykro mi kochana. Z doświadczenia powiem, że skoro i tak robią zabieg, to nie zgodziłabym się na tabletki, jaa miałam sam zabieg i po kilku godzinach byłam w domku, bez krwawienia i bolesnych skurczy.Dziewczyny jestem załamana, jestem po wizycie i serduszko już nie bije, ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu, dzisiaj z OM 8+5 a na usg 5+5jeszcze mniejszy niż tydzień temu 6 +3. W czwartek idę na łyżeczkowanie, chce mieć to już za sobą
Trzymaj się ciepło
reklama
No ja też teraz (jeśli się potwierdzi) chce zabieg od razu, szczególnie że po 1 tabletce dostałam takiego krworoku że zemdlalam i w trybie pilnym trafilam na stół.Przykro mi kochana. Z doświadczenia powiem, że skoro i tak robią zabieg, to nie zgodziłabym się na tabletki, jaa miałam sam zabieg i po kilku godzinach byłam w domku, bez krwawienia i bolesnych skurczy.
Trzymaj się ciepło