reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wokół naszych maluchów - zdrowie, pielęgnacja, karmienie itd.

Selerowa wypralan właśnie w płynie tylko w lovelli teraz wszystko w płatkach mydlanych jak nie pomoże to będziemy szukać dalej

reklama
Dziewczyny, która dla swoic dzieci używała biogai? Jak to działa i jak podawać?
Herbata koperkowa chyba za słaba, a sab simplex chyba za wcześnie wprowadzać. Na wszelki wypadek poproszę kuzyna o zakupienie ss, ale pewnie chwilę to potrwa.

Selerowa moja bratowa bardzo zachwalala biogaje to kropelki i chyba podaje się bezpośrednio do buzi .
Co tam mialyscie na te sutki bo bolą mnie już

Selerowa ja podawałam biogaia ale u mnie nic nie działały, 5 kropel raz dziennie na łyżeczce, wręcz miałam wrażenie, że jest gorzej:dry: Teraz podaję sab simplex i poprawa znaczna ale to właśnie od 4 tygodnia się podaje.
Z kremem nie pomogę bo nie musiałam stosować.

Ja na brodawki mam Maltan- używałam tylko przez pierwsze 3-4 dni bo mnie bolały później już się "przystosowały " do muldania;)

Ja 3 tygodnie już leczę sutki. Młody ssie jak pompa elektryczna. Jak mi się strupki pogoiły to znowu mi ponadrywał u nasady. Butelka go nie rozleniwiła nic a nic. Dlatego maści używam do tej pory. Najbardziej lubię własnie te lanolinowe bo nie trzeba ich zmywać przed karmieniem. Maltan mnie szczypał. Bepanthen zaś trzeba zmywać.

No u mnie trochę się z tym mlekim ruszyło już nie siara sama ake mleko się właśnie pojawiło więc łatwiej jedt mi go nakarmić, na szczęście mały to porządny ssak i ładnie chwyta piers wiec to ułatwia sprawę
A powiedzcie mi ile czasu mialyscie krwawienie ?

reklama
Grzechotko, ja dopiero od tygodnia jestem na zwykłych podpaskach, ale już chyba nuedługo:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) przy Mai krwawiłam równe 6 tygodni, potem przerwa 2 tygodnie i przyszła @
Mam nadzieję, że teraz tak szybko nie dostanę.

Do góry