reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wodzisław Śląski

xMartusiax jak przesledzisz watek to przeczytasz ze kilka dziewczyn pytalo o zajecia z maluchami i to niekoniecznie w Wodzislawiu. Z tego co wiem w Wodzislawiu nie ma tego typu zajec.

reklama
SPRZEDAM 3 paczki oryginalnych pampersów (250 szt) rozmiar 2 za 100 zł
Sprzedaję, bo dostaliśmy za dużo a córka już wyrosła z tego rozmiaru.

Sprzedam także pojedyńczo po 35 zł/paczka

Info na prv

Witam!
Bardzo się cieszę, że udało mi odnaleźć taki wątek! Jestem mamą 2,5letniej Zuzanny, która podobnie jak mam, jest spragniona towarzystwa:)
Przeglądając forum zauważyłam, że pilnie potrzebuję tego co Wy - miejsca, zajęć, gdzie można wyjść z małym dzieckiem. I najlepiej gdyby było to w okolicach Rydułtów;)
Jestem ciekawa czy byłyście na jakiś zajęciach organizowanych przez Centrum Twórczego Rozwoju? Nęcą mnie zajęcia adaptacyjne dla maluszków:)
Pozdrawiam Was serdecznie:)

Witam!
Bardzo się cieszę, że udało mi odnaleźć taki wątek! Jestem mamą 2,5letniej Zuzanny, która podobnie jak mam, jest spragniona towarzystwa:)
Przeglądając forum zauważyłam, że pilnie potrzebuję tego co Wy - miejsca, zajęć, gdzie można wyjść z małym dzieckiem. I najlepiej gdyby było to w okolicach Rydułtów;)
Jestem ciekawa czy byłyście na jakiś zajęciach organizowanych przez Centrum Twórczego Rozwoju? Nęcą mnie zajęcia adaptacyjne dla maluszków:)

Witam Rydułtowy i inne mamy z okolic :-) Jestem mama dwuletniej Kingi. Mam pytanko czy są u Nas jakieś zajęcia dla takich maluszków?

pozdrawiam

Halo!
W poniedziałek w salkach przyparafialnych prezentowała się KidsAcademy z zajęciami muzyczno-rytmicznymi. Byłyśmy, potańczyłyśmy i się zapisałyśmy:) Zuza była zachwycona, więc mam nadzieję, że wraz z wiosną w Rydułtowach pojawi się więcej zajęć dla maluszków.

Halo!
W poniedziałek w salkach przyparafialnych prezentowała się KidsAcademy z zajęciami muzyczno-rytmicznymi. Byłyśmy, potańczyłyśmy i się zapisałyśmy:) Zuza była zachwycona, więc mam nadzieję, że wraz z wiosną w Rydułtowach pojawi się więcej zajęć dla maluszków.

Czy to jest na rynku?
Mam też pytanie czy byłyscie kiedyś przy Domku Gościnnym tam obok są też zajęcia dla dzieci?

W pobliżu rynku i szkoły podstawowej nr 1.
Zajęcia są w galerii "Złote Grabie", ale wydaje mi się, że są to zajęcia dla starszych dzieciaków.

Hej!
Nie wiem, czy akurat to by Cię zainteresowało. W Rydułtowach w RCK mają być zajęcia dla maluchów. Ma to nazwę Kreatywna kraina malucha. Zajęcia mają odbywac się w każdy czwartek, nie pamiętam godziny, coś koło 10, 11. W programie mają być zabawy plastyczne, ruchowe, muzyczne, różne edukacyjne. Koszt miesięczny 30 zł. Wygląda to zachęcająco, ale jak jest/będzie faktycznie niestety nie wiem:-(

Witam:)
Nie wiesz czy dalej odbywają się te zajęcia w RCK ?

reklama
Witam!

Hej:) Zajecia w Centrum sie nie odbyly , bo nie bylo zainteresowanych.. Bylismy tez na zajeciach adaptacyjnych , ale nasz maluch wtedy nie mial nawet roku a tam dzieci zostaja same przez kilka godzin. Chodzilismy na zajecia do Rybnika , a teraz znalazlam zajecia muzyczno - ruchowe ( Kreatywka) w Wodzislawiu na Tysiaclecia i wybieramy sie we wtorek.Pozdrawiamy mamy!:-)

Do góry