reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wodzisław Śląski

:-) Super! No to jedna chetna juz jest;-) Mam nadzieje ze jeszcze ktos do nas dolaczy...Bardzo chce by moj synek poprzebywal z innymi smykami. Najbardziej chcialabym by istnialo takie miejsce w ktorym jest wiele maluchow i mam , by dzieciaki codziennie mogly razem sie bawic..A moze jak sie wzjemnie poznamy stworzymy cos razem ???Pozdrawiam mamuski!

reklama
jeeee ile postów ^^ coś mi subskrypcja nawaliła i nie zaglądałam bo nie podejrzewałam że ktoś się odzywał :)

kati83 dzięki wieczorkiem jak będę miała luz zajrzę co tam za cuda tworzysz :)

mamaAncia no dokladnie, ja widzę jak mój nawet po kilku godzinach spędzonych w towarzystwie innych maluchów się rozkręca zupełnie. Piszesz o Marklowicach, powiedz mi czy tam są jakieś huśtawy etc nadające się dla takich maluchów 1-2 lata? bo jeszcze tam nie byłam, a może będzi kilka ładnych dni jeszcze

wegemama jakie zajęcia w Rybniku?? może też się dopiszemy :)
ja jestem za meetingiem poznaniowym ale póki co mój szkrabik choruje i chyab nie wyjdziemy w najbliższe dni, ale do czw jeszcze daleko :)

w ogóle mam taką gonitwę że masakra, Młody chory, mega katar od paru dni do tego kaszelek doszedł, a wiecie jak to jest przy chorym szkrabie, do tego mnie łapie też i do tego kićkę mi potrąciło w niedzielę, jest po amputacji nóżki i też przy Niej trzeba dużo działać. także pokręcona jestem, ale wieczorem jakby co się odezwę bo od 20ej mam słodki luzik dla siebie ;)

pozdrawiamy :))

Dziewczyny , paru osobom nie pasuje czwatkowy termin , wiec chyba przekladamy na przyszly tydzien. Prosze napiszcie kiedy Wam pasuje i gdzie - my sie dostosujemy. Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac... Pozdrawiam

Wklejam , moze kogos zainteresuje. My sie wybieramy : Prowadzimy zajęcia adaptacyjne
dla dzieci w Przedszkolu Bajtuś 2 w Rybniku ul. Mikołowska. Zajęcia
odbywają się w soboty od godz. 9.00 - 12.00 - jednorazowy koszt 20 zł.
Zajęcia mają na celu przygotowanie dzieci do przedszkola, oswojenie
się z miejscem, integracja z grupą i współpracę, na zajęciach dzieci
sa same - choć w razie potrzeby można zostać w dzieckiem.
Udział należy zgłosić telefonicznie lub emailowo

Ale tu tloczno...:) Pozwalam sobie wkleic , moze ktos ma ochote : Witajcie mamy z Rybnika :)
Może zainteresują Was spotkania dla mam z maluchami w duchu pedagogiki Waldorfskiej.
Zapraszamy we wtorki na godzinę 11.00 w Pracowni Jogi i Działań Twórczych przy ul. Wyzwolenia 87 w Rybniku.

W razie zainteresowania i pytań piszcie tutaj lub na maila agatgo@gmail.com My chodzimy i polecamy!

Dziewczyny wiem że może to nie miejsce na takie pytanie ale pilnie szukam mieszkania 2 pokojowego w jakiejś rozsądnej cenie. Najlepiej tak maks. do 1100zł już wszystko. W okolicach Rybnika, Żor :)
Jeśli ktoraś może coś wie to dajcie znać.

reklama
wegemama tak jak w temacie.to jest o Wodzisławiu a nie o Rybniku wiec zaloz sobie nowy watek.
A tak poza tym to wiatm Was dziewczyny;)rowniez jestem z Wodzislawia;)i jestem mama 8 miesiecznego Kubusia;*

Do góry