reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wodzisław Śląski

reklama
Cześć moje Kobity kochane !!! Syla is back i wraca do żywych !!! w końcu wyszłam z pracy w pracy , i z pracy w domu !!! Widzę że się sporo u Was dzieje i miło powitać nowe twarze .

Muszę się Wam czymś pochwalić . Nie myślałam że to nastąpi tak szybko bo już 28 stycznia poczułam ruchy bąbelka !!! co za szok , teraz codziennie wyczekuję plumkania i bulkania w brzuchu ;) kurde super uczucie :)))
Zaliczyłam rok temu impreze urodzinową żony mojego kuzyna , i dopadły mnie wszystkie młode "Matki Polki ", rysując przede mną obraz tragedii , "masarni" , klęski mojego życia itd ... czyli jak to będzie po urodzeniu dziecka ...
nie wiem , może jestem nienormalna ale stwierdziłam że one są jakieś nie teges i olewam ich plaplanie . Będzie co będzie , kurde alleluja i do przodu .

Widzę że sporo wątków zyciowych poruszałyście tutaj.
Choroby : na szczęście jak dotąd jakoś udaje mi się kulać w zdrowiu , troszkę w gardle mnie coś drapało - ale przestało :)

Praca: Rilla widzę że jesteśmy w tym samym wieku i po tym samym kierunku studiów . Niestety ja już dawno stwierdziłam że ten kierunek to strata czasu była . W tej chwili zastanawiam się nad podjęciem w niedalekiej przyszłości nauki w kierunku grafiki i reklamy (przyda mi się w pracy)

Wiolcia z Kokoszyc jesteś ? mój mąż jedyny Łukasz pochodzi z Kokoszyc :)

Cytrusik jak samopoczucie ? już jesteś prawie na mecie . Życzę Ci zdrówka !!!

Kurde działacie już coś ze znajomościami na Fb ? to też Wam podeślę namiary na pw (przynajmniej tym z którymi tutaj chwilę dłużej sie pisze ) mamy wspólny profil z mężem więc się nie zdziwcie jakby co ;) No a łatwiej będzie się sklikiwać , ja Fb w pracy mam cały czas włączony.

Pozdrawiam Was Kobity !!!

oj no pewnie, co za pytanie :-D dla nowo zaglądajacych info że na fejsie gdyby co szukać nas jako Mamy SWD :-) ja jestem za rozruszaniem tego topiku ale niestety rzadko się ktokolwiek odzywa więc tak to wygląda jak wygląda :sorry:

a właśnie ręka w górę która ma subskrypcję i tu zagląda?

Hej, hej :) Już dołączyłam do Mamusiek SWD na fejsie. Ostro dysputujemy już nawet, może uda się cosik rozkręcić :))

reklama
Do góry