reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wodniak jądra

Faktycznie wielkośc wodniaka zmienia sie w zależności od pory dnia, u nas jest juz duży wodniak i nie ma tendencji do wchłaniania, teramin operacji mamy na 6 stycznia, mam nadzieje ze bedzie juz dobrze, podobno wodniaki czasami wracają :-(

reklama
Mój synek też ma wodniaka jądra. Ma on & miesiecy i lekarz dał nam adres doktora z wrocławia tóry się tym zajmuje. Niektórzy jednak twierdzą, że wodniaka należy operować dopiero w 3-4 roku życia a na razie leczyć farmakologicznie. Nie wiem co dalej z tym robić!!

Moj synek tez ma wodniaka natomoast ja juz niemam sily do tych lekarzy karzdy ma swoja opinie na ten temat jeden juz do operaci drugi jeszcze nie podkreslam ze marcinek ma juz 2l

Mój synek też ma wodniaczka. Ma 22 miesiące i ma już wyznaczone 2 terminy zabiegu Pierwszy 18 sierpnia a drugi 27 sierpnia w dwóch różnych szpitalach bo tak jeżdzimy po różnych lekarzach i przy okazji zapisują nas już w kolejce. Powiem wam, że niewiem co mam robić Byłam juz u 3 lekarzy z czego dwóch mówi ZABIEG a trzeci żeby CZEKAĆ i teraz BYĆ TU MĄDRYM. NA SZCZĘŚĆIE MAŁY MA TYLKO WODNIACZKA BEZ ŻADNEJ PRZEPUKLINKI.Dziś mojej mamie przypomniało się ze jej daleki kuzyn też jest lekarzem urologiem i zadzwoniła do niego on też poradził zeby jeszcze z tym zaczekać że nic się nie stanie bo ten wodniaczek nie ma wpływu na płodność czego ja sie obawialam.
POWIEM WAM ZE JESTEM W KROPCE IM BLIZEJ TERMINU TYM BARDZIEJ NIEWIEM CO MAM ROBIC.

Do góry