reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, wyniki, usg majówek 2017

Piękne zdjęcia dziewczyny, nasz "fasolki" już coraz większe :))) cudowne, cudowne :))
Jejku ja usg mam dopiero 25.10....
no chyba, że mi zrobi lekarka teraz w czwartek, ale pewnie nie, nie praktykują tego w medicover...

reklama
Mój lekarz mówił że następne usg w okolicy 12 tygodnia, on twierdzi że za częste usg nie jest dobre dla maluszka. Była u niego ostatnio dziewczyna która do 8 tygodnia miała 9 razy robione usg - co kilka dni u innego lekarza. Niestety straciła ciążę, mimo że wszystko wydawało się być w porządku.. Ja wolę nie kusić losu..

Bardzo jestem szczęśliwa, ale nie powiem żebym się nie bała bo to byłoby kłamstwo.Narzeczony też się cieszy, więc damy sobie radę :) Co prawda mamy małe mieszanie, żadna z naszych mam nie przebywa w Polsce ale walić to, byleby zdrowe były a będzie reszta dobrze ! :)

Moj ludzik [emoji16]
1475573664827.jpg

Załączniki

• 1475573664827.jpg
    1475573664827.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 1 120
Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa...ostatnia miesiaczka 21.08 wiec 6t i 2d ciazy...wg uaag wczorajszego wczesna ciaza...
I moze blizniacza...niech ktoras mi powie ze tez tak ma lub miala [emoji18]
Jeat niestety mozliwosc wchloniecia sie drugiego pecherzyka ale mam nadzieje ze jak sa 2 to beda i 2 dzidzie...
Nastepna wizyta 19.10 i sie okaze czy bedzie 1 czy 2 dzieci

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475584174285.jpg
    1475584174285.jpg
    86,4 KB · Wyświetleń: 225
reklama
Do góry