reklama
oluska88
Fanka BB :)
Alelew pięknie gratulacje. Ja muszę czekać na ten piękny widok jeszcze prawie dwa tygodnie[emoji22]to jest przecież wieczność, nie wiem jak to wytrzymam [emoji6]!
magda991
To czekamy razem kochana, ja druga wizyte mam dopiero 11.10 ....Alelew pięknie gratulacje. Ja muszę czekać na ten piękny widok jeszcze prawie dwa tygodnie[emoji22]to jest przecież wieczność, nie wiem jak to wytrzymam [emoji6]!
A dzidziusie przepiekne <3
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Soł
To czekamy razem kochana, ja druga wizyte mam dopiero 11.10 ....
A dzidziusie przepiekne <3
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam drugą wizytę 11.10 cała wieczność
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
asiucha-L
To moje zdjęcie usg. Początek 5 tc. Jest pęcherzyk i ciałko żółte. Wszystko idealnie jak powiedział lekarz.
Teraz czekam na wizytę w październiku, wtedy mam nadzieje usłyszeć serduszko [emoji176]
Teraz czekam na wizytę w październiku, wtedy mam nadzieje usłyszeć serduszko [emoji176]
Niecierpliwa_26
Zaciekawiona BB
Hej,odebrałam dzisiaj swoje wyniki prolaktyny i progesteronu i jestem w lekkim szoku
Progesteron mam >80 przy normie na ten trymestr do 33. Pani nie mogła mi powiedzieć dokładnie ile wyszło bo oni tylko do 80 mogą zmierzyć. Wiem że za niski progesteron może spowodować poronienie, a za wysoki ? I to 2,5 raza za duży ?
Prolaktyna w normie, 37 przy normie 8-191.
Beta będzie dopiero jutro..
Progesteron mam >80 przy normie na ten trymestr do 33. Pani nie mogła mi powiedzieć dokładnie ile wyszło bo oni tylko do 80 mogą zmierzyć. Wiem że za niski progesteron może spowodować poronienie, a za wysoki ? I to 2,5 raza za duży ?
Prolaktyna w normie, 37 przy normie 8-191.
Beta będzie dopiero jutro..
NomiMalone
heja . Ja po wizycie . Bossszze jak ja dziś fiksowałam z nerw .
Dziecie jest 1,3 cm . Widziałam bijące serduszko ale nie dała posłuchać . Powiedziała, że troszkę zmieniły się zalecenie i lepiej za często nie "podsłuchiwać" , lepiej poczekać teraz do genetycznego w 11-13tc i tam zobaczymy i usłyszymy wszystko.
Napisała jakie badania mam zrobić
Pytałam też o stomatologa . Powiedziała, że mogę nawet teraz, ale ja ze względu na to , że jednak po tylu poronieniach to poczekam do 2 trymestru bo wtedy jednak bezpieczniej dla dziecka , tym bardziej , że ja bez znieczulenia leczenia zębów sobie nie wyobrażam , a mam do zrobienia 1 zęba
EDIT: zapomniałam napisać , że z USG wychodzi termin 11-12 maja, a z OM 9 maja
Dziecie jest 1,3 cm . Widziałam bijące serduszko ale nie dała posłuchać . Powiedziała, że troszkę zmieniły się zalecenie i lepiej za często nie "podsłuchiwać" , lepiej poczekać teraz do genetycznego w 11-13tc i tam zobaczymy i usłyszymy wszystko.
Napisała jakie badania mam zrobić
- morfologia
- bad og moczu
- wr
- antygen hbs
- glikemia
- grupa krwi
- odczyn coombsa
- hiv
- tsh
Pytałam też o stomatologa . Powiedziała, że mogę nawet teraz, ale ja ze względu na to , że jednak po tylu poronieniach to poczekam do 2 trymestru bo wtedy jednak bezpieczniej dla dziecka , tym bardziej , że ja bez znieczulenia leczenia zębów sobie nie wyobrażam , a mam do zrobienia 1 zęba
EDIT: zapomniałam napisać , że z USG wychodzi termin 11-12 maja, a z OM 9 maja
Ostatnia edycja:
reklama
ZdechłaKura