reklama
Tasia001
Fanka BB :)
Sylwia w poprzedniej ciąży u innego lekarza nie miałam nr i jak coś się dzieje to po prostu trzeba na IP jechać. Lekarz przez telefon to raczej i tak diagnozy nie postawi. Teraz mam, ale jakoś wolałabym jednak jechać się zbadać gdyby coś mnie niepokoiło.
Tasia wiadomo, że przez telefon gin nie dużo może stwierdzić, ale zamiast jechać od razu na IP to można jechać do gabinetu.
U mnie w szpitalu jest tak,że jak już pojedziesz na IP to zatrzymują na 3 dni od razu zanim zdążą Cie dobrze zbadać.
U mnie w szpitalu jest tak,że jak już pojedziesz na IP to zatrzymują na 3 dni od razu zanim zdążą Cie dobrze zbadać.
W sumie taki telefon do lekarza przyda się w sytuacji niepotrzebnej paniki. Wtedy można sobie oszczędzić 3-godzinnego oczekiwania w kolejce na przyjęcie. Natomiast faktycznie nie pomoże w sprawach pilnych. Taki telefon to szybkie źródło informacji i jakiś komfort psychiczny
Indi super ze wszystko ok, a jaką ma ładną pociągłą buźke
Może się jeszcze obrócić, niby do 32-33tyg dzieci mogą się obrócić i np przy oli, ona potrafiła 2 razy dziennie zmieniać pozycję i ostatni raz obróciła się w 36 tc ale była malutka i miała miejsce na to album tego 36tc juz tylko główkę coraz niżej upychala
Za to Stachu max 2 razy był głową w dół i to krótko wytrzymywal i tak max po 1h leżenia głową do dołu znów obracał się dupką w dół i od tygodnia 2 tyg tak właśnie leży bo nogami mi w krocze wypycha co nie jest jakimś miłym uczuciem
Może się jeszcze obrócić, niby do 32-33tyg dzieci mogą się obrócić i np przy oli, ona potrafiła 2 razy dziennie zmieniać pozycję i ostatni raz obróciła się w 36 tc ale była malutka i miała miejsce na to album tego 36tc juz tylko główkę coraz niżej upychala
Za to Stachu max 2 razy był głową w dół i to krótko wytrzymywal i tak max po 1h leżenia głową do dołu znów obracał się dupką w dół i od tygodnia 2 tyg tak właśnie leży bo nogami mi w krocze wypycha co nie jest jakimś miłym uczuciem
reklama