reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nulini, no właśnie ja mam tak samo. dzis w M1 musiałam wyjść na zewnątrz wcześniejszym wyjściem niż te, przy którym miałam zaparkowany samochód, bo tak mi duszno i w konsekwencji słabo było.
mnie samo pobieranie krwi nie razi, ale właśnie te kaloryfery na maksa odręcone, duchota i na czczo tak na mnie dziś podziałało.

emilchen, 7 fiolek, no WOW! szacun :tak:

kasiek, no właśnie ja też w diagnostyce, ale powiedziała o max 7 dniach roboczych! więc wychodzi, że normalnych 11... :|
odczyn coombsa to badania na przeciwciała - konflikt krwi.

reklama
Sylwi, bo do 3 dni jest jeżeli nic nie urośnie. u Ciebie nie było bakterii, stąd wyniki. ja też moge mieć wynik już w środę, ale w razie bakterii będzie dopiero w poniedziałek

Sprite odczyn coombsa to o ten konflikt chodzi? Jesli tak to mialam robione chyba we wtprek. Pojechalam prywatnie bo nikt mi skierowania nie dal, nie dosc ze 30zl zaplacilam to jeszcze baba nie wiedziala jak to pobrac. Tzn ile krwi, do ktorej probowki itp. Dodam ze bylam w centrum medycznym w inowroclawiu a nie w przychodni na wsi zabitej dechami. Wkurzylam sie na maksa :-\

Sylwi, taki wynik jest pożądany, bo 3.11. zakładają mi pessar. ale boję się, że antybiotyk mógł nie zadziałać na te bakterie, bo ja nie miałam infekcji z objawami zapalnymi itp. tylko tzw. nosicielstwo :-:)-:)-(. nie wiem, co potem :-(

agulqa, dokładnie, to te badanie. no dziwne lab :eek::eek: przecież to nie jest jakieś rzadkie badanie :eek:. może po prostu kobieta była średnio ogarnięta ;-);-). ja płaciłam 25 zł + 3 zł za usługę pobrania krwi.

Ja jak robiłam pierwszy raz badania to też miałam 7 fiolek..osobiście nie znoszę pobieranie krwi j igieł, na samą myśl mi słabo. .
Sprite będzie dobrze:-)

Sprite mówię ci wyniki będą dobre, don't panic lala :)

Ja przeciwciała miałam zlecone zaraz na początku razem z określeniem grupy krwi, czy to jeszcze coś innego?

Sprite aaa:) No tak. Robilam w sobote wiec na ten konflikt ale jak to gin powiedzial profilaktycznie bo dostalam juz w 14tc zastrzyk z anty-D. U mnie ta sama cena 25zl. Za pobranie tylko nie place.

Doggi powtarzasz jesli masz konflikt krwi z mezem. Ty grupe - a on +:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry