reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nulini właśnie mi uświadomiłaś jak to mało czasu zostało! Ja mam 12tyg i 2 dni do terminu wiec za około 10 mogę już rodzic przecież to rzut beretem :)

reklama
Sylwi oby tylko pomogło,odpoczywaj :happy2:

My już po fotki nie mam tylko wydruk z wymiarami,a Gniewko malutki nie jest 1700 gram,moje szczęście waży termin już przesunął się na wigilię,czyli znów o tydzień do przdu,obrucił się już główką w dół.Tak jak pisałyście lekarz mówi,że z wymiarami to odrobinę przesuniesz kursor i już większa waga i powiedział,ze teraz po 200 g na tydzień dziecko przybiera czyli pod koniec u mnie ok.3500-3800 to jak chłopcy,czyli szoku nie ma
Na skurcze kazał kupić aspargin ,na fotelu nie badał,zwolnienie wypisał,ale mnie wkurzył bo zobaczył,ze na poprzednim zrobił "byka" w peselu i być może odeślą do poprawy,nie wiem bo już miesiąc minął i nikt nie dzwonił ani nic,zobaczymy

bada, ech... Dlatego ja zawsze wczytuję się w zwolnienie bardzo uważnie... Gratuluję wielkiego Chłopaczka! :-D

Doggi,
no ja tak cały czas miałam zakodowane, że rodzę na sam koniec stycznia, ale jakby nie patrzeć, to 37tc przypada mi na 6 stycznia, więc jakbym wcześniej urodziła, to wypadałoby coś mieć w zanadrzu...

No kawał chłopa ;) Ale to już 30tc. A o terminie cc coś rozmawialiście, czy to w szpitalu? Przed świętami, po świętach? :-D

na dzień dzisiejszy mam iść do szpitala 29 grudnia,ale ja będę próbować z nim gadać,że albo przed świętami,albo czekać do sytcznia,chyba ,że Gniewko sam zadecyduje
zresztą po połowie grudnia chce iść do mojego szpitala i zobacze co oni na to ,bo szwagierce powiedzieli,że można przyjść 2 tygodnie przed terminem umawiać się na cc

Nulini u mnie bezpieczny termin juz w święta jest, ale miło by było gdyby np pełnia przyniosła mi stacha tak jak przyniosła Ole :) bo jak Ole rodziłam była pełnia tej nocy i pojszlo ale teraz może się nie złożyć tak bo pełnią przypada 5tego stycznua wiec znając mnie poczekam do pełni w lutym :p
Możecie wierzyć lub nie ale jak jest pełnia to dzieci się rodzą tak mi w szpitalu mówili że jest pełnia i porodowki są pełne

reklama
Do góry