reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Dalam czopek zrobilam zimna kapiel bo okladow se nie dala zrobic bo sie wyrywala i darla temperatura spadla do 38,8 zobaczymy co bedzie dalej i dzisiaj bedzie taka sama nocka jak wczoraj czyli do bani:baffled:
a boje sie z tego powodu ze jak miala 2 miesiace to tez miala katar i kaszel a na intensywnej sie znalazla bo przestala oddychac:-(
Strasznie sie boje

reklama
ojej BIDULKA JENNI!
na temat lekarzy niemieckich nie bede sie wypowiadala mnie tez wkurzaja ze nie daja zadnych lekow prawie zawsze im sie wydaje ze wszystko samo przejdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrze ze temperatura sie obnizyla! Trzymamy kciuki za Jenni! BEDZIE DOBRZE!

Duzo zdrowka tez dla EMILKI!!!!!!!!!!

Irtasia, jesteśmy z Wami.
A może przyjechałby jakiś lekarz do domu żeby małą zbadać?
Ja się strasznie boję takich sytuacji. "W rejonie" mam pediatrę, która z każdym katarem kładłaby Maję do szpitala. A druga, w "Poradni Patologii Noworodka" Pani dr twierdzi, ze szpital to ostateczność. Tak wiec lekarze są różni.

i znowu goraczka idzie do gory:-(
podaj cos na zbicie jeszcze raz(my tak zrobilisy ostanio i lekarka nic nie mowiła- to pozwoliło przespac noc spokojnie a rano bylismy na pogotowiu) odczekaj a jak nie to
telefon do lekarza lub karetka?(nie wiem jak to tam działa)
i moim zdaniem ona ma zapelnie gardła i powinna dostac antybiotyk
za wysoka temeratura:-(

Jak moje dzieci maja temp. powyzej 38 stopni to zawsze dostaja antybiotyk.Biedna Jenni...:baffled:

reklama
Jenni zbilam goraczke 2 czopkami i kapiela a teraz znowu a do lekarza isc z nia nieumie bo i Chris dalej chory a ona w goraczce i bede musiala znowu meza poslac po poludniu. a co do karetek to tu jest tragedia moze i by przyjechali ale jakby dzieci umieraly:baffled:
a ja cala noc spedzilam na patrzeniu czy oddycha:baffled:

Do góry