reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no u nas też mały katar od dziś a w nocy chwilę pokasłwał.więc już w nocy dałam Szymkowi dorsetux aby spał spokojnie no i od rana zestaw startowy: 3 razy dziennie rutinoscorbin 3 razy wapno 3 razy clemastinum i bez zmian multisanosol ale duże stołowa łycha.no i psikamy nosek-ale chrapie jak jego tata biedaczek a głowaj jak zwykle spocona jak szurek.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Duzo zdrowia dla Oliwki i Szymka .
Niestety to teraz taki czas , ze dzieciaki moga latwiej chorowac.
Niestety to teraz taki czas , ze dzieciaki moga latwiej chorowac.
agusia9915
Matka wariatka
zdrówka dla Oliwki i Szymka
Jak tam Kubus,Marta i Wiki???
Jak tam Kubus,Marta i Wiki???
Dziękujemy za życzenia zdrowia, pomogły, bo Oli gardło ma ładne, blade, nie narzeka na nic.
A tak przy okazji -kiedyś rozmawiałyśmy na jakimś wątku o Kidabionie, że pojawił się w większych butelkach 200 ml. Kupiłam go i zdecydowanie go polecam, widać, że trochę nad nim popracowali i to ulepszona wersja. Jest rzadszy, a więc bez problemu można go wylać z butelki, smak chyba lepszy (choć Oliwce smakują oba) i ma w składzie mniej witaminy A, co dla mnie też jest plusem, bo ja podaję Oliwce dodatkowo miśki z witaminami i minerałami Vitaral Junior i bałam się o przekroczenie dawki tej witaminy.
A tak przy okazji -kiedyś rozmawiałyśmy na jakimś wątku o Kidabionie, że pojawił się w większych butelkach 200 ml. Kupiłam go i zdecydowanie go polecam, widać, że trochę nad nim popracowali i to ulepszona wersja. Jest rzadszy, a więc bez problemu można go wylać z butelki, smak chyba lepszy (choć Oliwce smakują oba) i ma w składzie mniej witaminy A, co dla mnie też jest plusem, bo ja podaję Oliwce dodatkowo miśki z witaminami i minerałami Vitaral Junior i bałam się o przekroczenie dawki tej witaminy.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
zdrówka dla Szymcia
super, że Oli tak szybko choroba opuściła:-)
super, że Oli tak szybko choroba opuściła:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dobrze, że z Oliwką i Szymciem znacznie lepiej i obyło się bez poważnych chorób
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
a ja mówiłam, że Wiki już prawie zdrowa, a tu od wczoraj chrypka się pojawiła:-(, jak do jutra nie przejdzie to znów do lekarza trzeba będzie podejść
Podziel się: