reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

No właśnie zaaplikowałam Tantuum Verde, ale już mam końcówkę, nie wiem czy jutro gdzieś dostanę, pewnie nie, bo męża znów siekły korzonki i leży, więc pewnie jutro będziemy siedzieć w domu.

reklama
no u nas też mały katar od dziś a w nocy chwilę pokasłwał.więc już w nocy dałam Szymkowi dorsetux aby spał spokojnie no i od rana zestaw startowy: 3 razy dziennie rutinoscorbin 3 razy wapno 3 razy clemastinum i bez zmian multisanosol ale duże stołowa łycha.no i psikamy nosek-ale chrapie jak jego tata biedaczek a głowaj jak zwykle spocona jak szurek.:eek::no::sorry2:

Dziękujemy za życzenia zdrowia, pomogły, bo Oli gardło ma ładne, blade, nie narzeka na nic.

A tak przy okazji -kiedyś rozmawiałyśmy na jakimś wątku o Kidabionie, że pojawił się w większych butelkach 200 ml. Kupiłam go i zdecydowanie go polecam, widać, że trochę nad nim popracowali i to ulepszona wersja. Jest rzadszy, a więc bez problemu można go wylać z butelki, smak chyba lepszy (choć Oliwce smakują oba) i ma w składzie mniej witaminy A, co dla mnie też jest plusem, bo ja podaję Oliwce dodatkowo miśki z witaminami i minerałami Vitaral Junior i bałam się o przekroczenie dawki tej witaminy.

dzięki u nas dalej mikro katar oby nic sie więcej z niego nie wykluło tylko za tydziedź bądź 7 dni jak kto woli nas pożegnał.

reklama
Do góry