reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

U nas w przychodni w ogóle się tym bilansem nie interesują:confused:, doktorka jeszcze w listopadzie mi powiedziała, że specjalnie się nie muszę wybierać, jak się uprę to mam się sama przy okazji zgłosić. Wg niej do 2 lat dziecko jest tak częstym gościem przychodni, że gdyby miało być coś nie tak, to już dawno by wychwycili. No cóz lenistwo na całego. No, ale ja sie mimo wszystko uprę i jak minie katar Wiki, to się umówię, a przy okazji może pneumokoki zaszczepią:tak:

reklama
ja miałam dzwonić i dzwoniłam ale nie mogę się dodzwonić :dry: i ciągle mam dylemat czy iść do tej babki co byłam z Emilką od urodzenia czy się przepisać :baffled:
wszędzie mam daleko :baffled:

a u nas podobnie jak u Miśki a teraz przez grypę to nawet nie pozwalają dzieciom zdrowym przychodzić do przychodni i nie ma ani bilansów ani szczepień :no:

a u nas podobnie jak u Miśki a teraz przez grypę to nawet nie pozwalają dzieciom zdrowym przychodzić do przychodni i nie ma ani bilansów ani szczepień :no:
no to przy tych choróbskach teraz właściwie zdrowe podejście:tak:ja nie mam zamiaru tam teraz się wybierać, poczekam jeszcze z 2-3 tyg. niech te choroby się pokończą

ja mam na 11,więc może będę jako pierwsza:nerd:
jak Antosiek był chory teraz to też nie szłam do przychodni,bo bałam się,żeby się bardziej nie zaraził:no:

u nas na bilans wysyłają zawiadomienie,bo dzwoniłam spytać kiedy mam przyjść:happy:

Ja na bilans musze zrobic termin ale to przy okazji jak jutro bede z Jenni na szczepieniu:tak: bo jest z nimi do tylu:baffled:

reklama
Ja na bilans pewnie zglosze sie w marcu lub kwietniu. Teraz same chorobska. Wtedy tez pneumokoki zaliczymy. Z reszta nawet nie orientuje sie czy tutaj jest bilans 2-latka. Roczne dziecko na pewno ma bilans.

Do góry