reklama
agusia9915
Matka wariatka
zdrówka Kubusiu .....nie puchnij juz:-baffled: maluszkuMatko,dziewczyny,serce mi chyba pęknie.....
Jak sie wyspi,to ide,czuje,ze niewróce...a nawet jeżeli to i tak go wysypie w domu....
mam wielka nadzieje ,ze po tym 2 zastrzyku juz minie
agusia9915
Matka wariatka
mamy diete ...zupełnie bezmleczna i bezglutenowa
jak jest taka mozliwosc poic w nocy woda ....zeby uniknac odwodnienia(zdziwła sie ,ze mała tyle pijetzn sie prawie wcale i mało je)
Enterol codziennie po jednej caps.narazie
na suche zmiany mamy kupic Lipobaze
badania: posiew kału, lablie w kale,
z krwi: sód sur. , potas sur.,chlorki ,wapń zjoni., magnez , zelazo , kretynine , IgA ,Amylaza , ALT , TSH
no i do tego mocz i posiew moczu z cewnika
a mała pierwszy raz nie płakała prawie wcale
jak jest taka mozliwosc poic w nocy woda ....zeby uniknac odwodnienia(zdziwła sie ,ze mała tyle pijetzn sie prawie wcale i mało je)
z krwi: sód sur. , potas sur.,chlorki ,wapń zjoni., magnez , zelazo , kretynine , IgA ,Amylaza , ALT , TSH
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Jejku to pierwszy wątek na jaki weszłam po 2 dniach nieobecnosci, a tu takie złe wieści i strasznie mi się smutno zrobiło.... to cholernie niesprawiedliwe!!! :/ Teraz jest ten czas kiedy dzieci nie powinny chorowac!!! Powinny się w końcu cieszyć latem i słoneczkiem!
Sara i Kuba trzymać się dzielnie i migusiem wracac do zdrówka!!
....tak ładnie prosi ciocia z BB.....
Sara i Kuba trzymać się dzielnie i migusiem wracac do zdrówka!!
....tak ładnie prosi ciocia z BB.....
agusia9915
Matka wariatka
sms od Kuby na pogaduchach...............................
mamy diete ...zupełnie bezmleczna i bezglutenowa
o rany ale się tego uzbierało Zdrówka dla Sarci oby już nie cierpiała :-(i dieta pomogła!!!
O rety Agusia, ale litania badań
Współczuję tej diety, nie dość, że bezmleczna to bezglutenowa :-( Biedna Sarka będzie miała strasznie przykrócone, a wiem doskonale jak ciężko takiemu maluchowi odmówić Agusia, kobieto, musisz być silna!!!
Współczuję tej diety, nie dość, że bezmleczna to bezglutenowa :-( Biedna Sarka będzie miała strasznie przykrócone, a wiem doskonale jak ciężko takiemu maluchowi odmówić Agusia, kobieto, musisz być silna!!!
reklama
Podziel się: