reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

ojej biedna MILENKA!!!ale skoro pije duzo z persi to na pewno sie nie odwodni!!!! i na pewno bedzie juz lepiej skoro ma dobry humorek!tego WAM zyczymy!

reklama
U nas dzis chyba lepszy dzien (jak na razie) . Mam nadzieje ze juz teraz bedzie lepiej. W niedziele Milenka ciagle wymiotowala i miala rozwolnienie. Lekarka powiedziala ze to grypa zoladkowa. Przepisala lekarstwa - niestety Milena albo nie chciala polknac, a jak juz polknela to za chwile zwymiotowala. W nocy z niedzieli na pn Milena dostala goraczki ponad 39 stopni. Wczoraj caly dzien probowalam zbic ja i niestety ciagle wracala. Dzwonilam do lekarza, na razie jeszcze trzeba czekac. Dobrze ze karmie piersia, bo to jedyne co Milena chce jesc i nie wymiotuj po tym. Od wczoraj wymioty ustaly a kupki sa 2 razy na dzien. Niestety mala nie chce nic pic - boje sie zeby mi sie nie odwodnila. Pocieszam sie tym ze pije z cyca (teraz ciagle jej go daje wiec laktacje mam rozbujana). DZis na szczescie Milena nie ma juz goraczki i nawet bawi sie i szaleje (wczoraj to byla strasznie apatyczna i patrzyla na wpol przymknietymi oczami). Serce mi pekalo jak na nia patrzylam.
MAm nadzieje ze teraz to juz bedzie tylko lepiej.

Zapomnialam dodac. Do tego jeszcze wychodza zabki. Wczoraj przebila sie gorna dwojka, druga jest w drodze i dolna czworka tez sie przebija

Milenko duzo zdrówka:-)

na 18 ma przyjsc doktor do nas
nie chce stresowac małej w przychodni:zawstydzona/y:
obada 3 pacjentów:rofl2: i zabaczymy

reklama
Do góry