Abejka, przede wszystkim dużo zdrówka dla dziewczynek. Z tego co mi się kojarzy, to zapalenie oskrzeli zazwyczaj jest wirusowe. Ale lekarzem nie jestem, więc mogę się mylić. Co do oklepywania, to ja oklepywałam zarówno Wiktorię, jak i teraz Maxia, który mi kaszle po posmarowaniu pulmexem. Wprawdzie on jest dopiero od pół roku, ale dostałam od lekarki zielone światło na niego. Moje dzieciaczki bardzo ładnie na niego reagują i rzeczywiście jest poprawa. Może spróbuj tego? No i oklepać po nim trzeba też.
reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
wiecie co jest zamiast lepiej to gorzej. Młoda męczyła się całą noc z kaszlem, masakra.. i widać, że jej się odrywa ten kaszel i boli bo jest straszny płacz...
zadzwonie dzis do pediatry, może jeszcze dzis pojde z nią... nie wiem czy zastrzyki nie byłyby najlepszym rozwiązaniem, nie chciałabym, zeby rozwinęło się coś wiecej.
zadzwonie dzis do pediatry, może jeszcze dzis pojde z nią... nie wiem czy zastrzyki nie byłyby najlepszym rozwiązaniem, nie chciałabym, zeby rozwinęło się coś wiecej.
monisia1979
Fanka BB :)
Biedna Niunia...Może rzeczywiście zastrzyki szybciej i skuteczniej by zadziałały.Daj znać po wizycie.
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Kinguś- jej, taka mała dziecina i tyle krwi... przytulam.
Abeja- zdrówka dla Twoich dziewczynek. Co u pediatry??
Abeja- zdrówka dla Twoich dziewczynek. Co u pediatry??
wiesienka123
mama Asi
Amelkowa - my tez jutro szczepienie, będzie pewnie płacz, ale jak tata utuli to może szybciej przejdzie- toż to córeczka tatusia;-)
reklama
Podziel się: