reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry, w poradniach, czyli kłopociki z naszymi dzieciaczkami.

Abejka, przede wszystkim dużo zdrówka dla dziewczynek. Z tego co mi się kojarzy, to zapalenie oskrzeli zazwyczaj jest wirusowe. Ale lekarzem nie jestem, więc mogę się mylić. Co do oklepywania, to ja oklepywałam zarówno Wiktorię, jak i teraz Maxia, który mi kaszle po posmarowaniu pulmexem. Wprawdzie on jest dopiero od pół roku, ale dostałam od lekarki zielone światło na niego. Moje dzieciaczki bardzo ładnie na niego reagują i rzeczywiście jest poprawa. Może spróbuj tego? No i oklepać po nim trzeba też.

reklama
wiecie co jest zamiast lepiej to gorzej. Młoda męczyła się całą noc z kaszlem, masakra.. i widać, że jej się odrywa ten kaszel i boli bo jest straszny płacz...
zadzwonie dzis do pediatry, może jeszcze dzis pojde z nią... nie wiem czy zastrzyki nie byłyby najlepszym rozwiązaniem, nie chciałabym, zeby rozwinęło się coś wiecej.

Abeja dużo zdrowia dla dziewczynek,.A próbowałaś oklepać plecy i piersi spirytusem? Moja troszke kasłała i ją oklepałam chyba 3 dni trochę nosem kręciła jak ją smarowałam przez zapach ale nic się nie rozwinęło.:tak:

Abeja, zdrówka dla Gagatki przede wszystkim (Zuza chyba lepiej sobie radzi). Szkoda dzieciaczka kłuć, ale jak się ma tak biedna męczyć, to może rzeczywiście zastrzyki byłyby lepsze...

Abeja dużo zdrówka dla dziewczynek... Swoją drogą biedna Agatka, która to już infekcja?

Jutro jedziemy na szczepienie... ech...

reklama
Abeja to dużo zdrówka dla młodych... kurcze jedno paskudztwo się skończy to drugie się zaczyna...:-(

Do góry