Lajla83
Fanka BB :)
Monka właśnie tak zrobięAle ze zdjęcia wynika że to nie jest standardowa lampa tylko ubranko, więc nie dawało po oczach. A dla świętego spokoju możesz iść - do okulisty nie jest potrzebne skierowanie.
jak byłam sprawdzić z małą biodra to miło zaskoczyła mnie pani w rejestracji bo przedemną była dziewczyna z maluszkiem a już starsza babcia pchała się za nią nie zwracając uwagi że stoję już miałam ją objechać a tu pani w rejestracji powiedziała że najpierw maluszki a babcia mówi pod nosem że ona starsza itp. a pani w rejestracji że wszystkie matki z dziećmi rejestruje po za kolejnością i to mi się podoba:-) ale w szpitalu gdzie czekałam masakra dzieciaków z 10 na korytarzu obok oddział intensywnej terapii, wejście przez izbę przyjęć gdzie co chwilę kogoś przywożą z wypadku i wożą na badania przez ten korytarz co siedzimy i czekamy na usg po 15 minutach z drzwi intensywnej terapii wywożą denata w worku normalnie szok dobrze że badania szły na bieżąco wiec byłyśmy tak 40minut ale już po 5 minutach żałowałam że nie poszłam prywatnie ale zależało mi by badanie zrobił ten sam doktor co badał Maje w pierwszej dobie bo on twierdził że wszystko jest ok a pani ordynator miała wątpliwości