reklama
Paulettta
Fanka BB :)
Jezusieeee mi też się marzy dziewczynka:/ Boję się, że się za bardzo nastawiam i będę potem ryczała. Dzisiaj oglądałam takie pięne rzeczy i same sukieneczki....jakieee cudowne. A poza tym chciałabym pokazać jednej koleżance, że nie jest wszechwiedząca, ona mi na złość oznajmiła, że czuje, że mnie będzie chłopak...grrrr;-)a wiedziała, że chciałabym córę.
mi mąż właśnie powiedział, że w jednostce gdzie pracuje od ostatniego roku nie uroził się ani jeden chłopiec, same dziewczynki. Stacja przy której pracują wytwarza jakieś promieniowanie.
Mam nadzieje, że uda nam się mieć jeszcze chłopczyka
Stacja radiolokacyjna - najłatwiejszy sposób na dziewczynkę. W Polsce wschodniej gdzie najwięcej takich stacji w jednostkach zazwyczaj żołnierze mają córeczki, ale nie na każdego to działa. Nasi znajomi mają 3 synów, a ojciec pracuje na nasłuchu przy takiej stacji
Kemisiak
Paulettta ja przy drugim synu nie plakalam jak sie dowiedziałam a Tez chcialm core , ale teraz będzie ryk ! O raju będzie ... Albo ze szczęścia albo rozpaczy ze największe marzenie wlasnie leglo w gruzach bo raczej na 4 dzidzie sie nie zdecyduje
witaminka2013
Multimama :)
Oj i nam sie marzy corcia, przy drugim synku nie plakalam ze bedzie synek chociaz liczylismy wtedy na dziewuszke, przy trzecim synku troche placzu bylo, ale tylko troche, a teraz chyba ryk bedzie jak bedzie czwarty chlopak, ale najwazniejsze aby zdrowe bylo . Oboje i ja i maz marzymy o corci, wiec najwyzej plakac bedziemy oboje .
Stacja radiolokacyjna - najłatwiejszy sposób na dziewczynkę. W Polsce wschodniej gdzie najwięcej takich stacji w jednostkach zazwyczaj żołnierze mają córeczki, ale nie na każdego to działa. Nasi znajomi mają 3 synów, a ojciec pracuje na nasłuchu przy takiej stacji
ja liczę, że chłopczyka jeszcze będzieli mieli, a może tym razem, choć przepowiadają nam dziewczynkę. Mąż mnie straszy, że do skutku będzie próbować
cosiek
Ja po badaniach prenatalnych, mój mąż miał okazję zobaczyć pierwszy raz co tam nabroił
, wyniki dopiero za dwa tygodnie więc musimy uzbroić się w cierpliwość
P.S. Widok cudowny, nasze dzieciątko sobie we mnie żyje, rusza się, całe badanie miało zgięte nóżki, a najbardziej to podobał mi się widok buźki i noska, widziałam duże podobieństwo do Pawła
. Już tyle razy miałam robione usg i w tej ciąży i z Pawłem, ale emocje za każdym razem są jakby to było pierwsze usg.
P.S. Widok cudowny, nasze dzieciątko sobie we mnie żyje, rusza się, całe badanie miało zgięte nóżki, a najbardziej to podobał mi się widok buźki i noska, widziałam duże podobieństwo do Pawła
witaminka2013
Multimama :)
Cosiek cudowne wiesci , widok malenstwa na usg jest pieknym przezyciem i dla nas i naszych mezow .... wzruszenie i jak i to moj maz mowi w takie chwile nawet najwiekszy twardziel lezke uroni .
vici
mama Victor´a & Raphael`a
cosiek super wiesci z podgladania :-) a wyniki za 2 tyg i trzymam kciukaski aby bylo oki.
reklama
woman83
Zaciekawiona BB
ja liczę, że chłopczyka jeszcze będzieli mieli, a może tym razem, choć przepowiadają nam dziewczynkę. Mąż mnie straszy, że do skutku będzie próbować
Mój mówi tak samo
Podziel się: